Koppel uw IP Telefooncentrale met een SIP Trunk van XeloQ Communications

Koppel uw IP Telefooncentrale met een SIP Trunk van XeloQ Communications van Xeloq Communications Internet Telefonie

Door: Xeloq Communications Internet Telefonie  11-06-2009


SIP Trunking is een technologie welke door steeds meer bedrijven wordt toegepast om dure KPN lijnen uit te faseren en de telefoongesprekken via een IP Telefooncentrale én de Internetverbinding te laten lopen.

Met de SIP Trunk kunt u snel een koppeling maken met de XeloQ SIP Proxies en zo tot 90% besparen op telefoonkosten. Ook Nederlandse en buitenlandse telefoonnummers uit in totaal 60 landen kunnen zo eenvoudig op uw IP PBX worden afgeleverd.

XeloQ heeft onder andere certificaties voor SIP Trunking met fabrikanten zoals Shoretel, Astium, 3CX, pbxnsip, Swyx en Zultys.
Daarnaast werken vele andere IP PBX systemen zoals Asterisk, Freeswitch en AVM feilloos op het XeloQ Communications systeem.
Over XeloQ Communications
XeloQ Communications is een VoIP / Internet Telefonie aanbieder welke al sinds 2002 actief is op de (inter)nationale markt. De eerste 2 jaar opereerde de systemen van XeloQ Communications op het H323 protocol en is er in 2004 overgeschakeld naar SIP; de defacto Internet Telefoniestandaard welke wereldwijd reeds bij honderden miljoenen gebruikers operationeel is.

XeloQ Communications concentreert zich voornamelijk op bedrijfsmatige toepassingen van Internet Telefonie. Met de reseller- en partnerprogramma’s richt XeloQ zich op wederverkopers welke eenvoudig zonder investeringen van tienduizenden euro’s toch professionele, schaalbare Internet Telefonie kunnen aanbieden aan hun klanten.

De Internet Telefonie diensten worden momenteel via 95 resellers aan tienduizenden gebruikers in 31 landen aangeboden.

Meer informatie:   http://www.XeloQ.nl


Contact Xeloq Communications Internet Telefonie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share