RosMax IP Solutions - officiële implementatiepartner van XeloQ Communications Internet Telefonie

RosMax IP Solutions -  officiële implementatiepartner van XeloQ Communications Internet Telefonie van Xeloq Communications Internet Telefonie

Door: Xeloq Communications Internet Telefonie  23-05-2008

Hoofddorp, 23 mei 2008. Met het ondertekenen van een een implementatie contract hebben RosMax IP Solutions en XeloQ Communications Internet Telefonie de krachten gebundeld en kunnen nu landelijk stabiele en professionele Internet Telefonie oplossingen bij zakelijke klanten worden geïmplementeerd.


’Veel zakelijke klanten welke XeloQ Communications de laatste jaren hebben gevonden en doorgaans zéér tevreden zijn met de geboden Voice over IP diensten willen vaak méér dan deze VoIP diensten alleen’ vertelt Milko van den Wollenberg, Managing Director van XeloQ Communications ons.

’Zakelijk gezien neemt VoIP pas nu de vlucht die analisten al jaren voorspellen. Door de samenwerking met RosMax IP Solutions hebben we voor onze zakelijke klanten nu ook een partij die offerte, implementatie en onderhoud op de geboden Internet telefonie oplossingen kan bieden; iets dat wij als zakelijke dienstverlener als welkome aanvulling zien op ons dienstenpakket’ sluit van den Wollenberg af.

‘Inderdaad kunnen wij samen met XeloQ nu de perfecte zakelijke Internet Telefonie oplossing bieden waar oude, uitgefaseerde telefooncentrales nu vervangen kunnen worden door moderne IP telefooncentrales zoals bijvoorbeeld de Astium’ vult Dennis Rosheuvel sr., Managing Director van RosMax IP Solutions aan.

’Veel te veel zakelijke contacten hebben koudwatervrees voor Internet telefonie en horen er akelige verhalen over terwijl je met VoIP en de apparatuur eromheen de perfecte oplossing kunt maken. Al dan niet gekoppeld met Outlook of je emailserver. Het bewijst genoeg dat we het het afgelopen jaar vele Astium IP telefooncentrales hebben opgeleverd waarbij extra functionaliteiten en besparingen tot 90% op Telecomkosten samen de doorslag geven.

Flexwerkers in een mum van tijd zonder extra kosten integreren op de telefooncentrales, voice-mail naar email en buitenlandse telefoonnummers afgeleverd op je IP telefoon. Met XeloQ en de Astium is dit allemaal een fluitje van een cent maar de mensen moeten het wel weten. En daar gaan wij verandering in brengen’, sluit Rosheuvel overtuigend af.


--
Over XeloQ Communications

XeloQ Communications is een Internet Telefonie (VoIP /SIP) aanbieder welke al sinds 2002 actief is op de (inter)nationale markt. We concentreren ons op B2B oplossingen (eenvoudig zakelijke oplossingen bieden en telefooncentrales koppelen). Met onze branded reseller- en partnerprogramma’s richten wij ons op (telecom) wederverkopers en Telecom integrators welke eenvoudig zonder investeringen van tienduizenden euro’s toch professionele, schaalbare Internet Telefonie kunnen aanbieden aan hun klanten. Bij XeloQ zijn wij vanuit de basis zijn begonnen met het aanbieden van Internet Telefonie aan het bedrijfsleven.

Telefoonnummer:   023-890 1271 of per email:  [email protected]
Website:                    http://www.xeloq.nlOver RosMax IP Solutions

RosMax IP Solutions heeft als onderdeel van RosMax IT Solutions BV ruime ervaring opgedaan in het bieden van hoogwaardige en flexibele en betaalbare IP en netwerk beveiligingsoplossingen voor het MKB. Deze tak binnen RosMax heeft in de laatste tijd een enorme vlucht genomen, waardoor er is besloten deze onder te brengen in IP Solutions waaronder ook in VoIP oplossingen wordt voorzien.
RosMax IP Solutions heeft een kernteam van zeer ervaren IP en VoIP specialisten. Wij initiëren ontwikkelingen, eventueel in samenwerking met onze partners en dragen zorg voor een correcte invulling van de behoefte van de klant op het gebied van netwerken, netwerkbeveiliging en internettelefonie.

Telefoonnummer:    020 3463770 of per email: [email protected]
Website:                     http://www.rosmax-ips.nl---
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons:

XeloQ Communications Internet Telephony
Kruisweg 811b – gebouw 4
2132 NG Hoofddorp
Telefoon: 023-890 1271
eMail: [email protected]


Contact Xeloq Communications Internet Telefonie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share