XeloQ Communications introduceert aantrekkelijke VoIP kortingsprogramma’s

XeloQ Communications introduceert aantrekkelijke VoIP kortingsprogramma’s van Xeloq Communications Internet Telefonie

Door: Xeloq Communications Internet Telefonie  26-02-2009

Om te beginnen wordt er een aanvang gemaakt met twee interessante kortingsprogramma’s waar de klanten geen extra’s voor hoeven te doen om deze kortingen te ontvangen. Daarnaast zullen er op regelmatige basis diverse aanbiedingen volgen waar wederom voordelen te halen zijn.


Milko van den Wollenberg, Managing Director bij XeloQ Communications zegt, "In deze economische zware tijd waar veel bedrijven moeten snijden in allerlei budgetten en personeel moeten ontslaan, blijven veelal de kostenposten zoals telefonie onaangeroerd en buitengewoon verkwistend. Dat we al jaren perfecte bedrijfsmatige oplossingen bieden om zowel te besparen als aan extra funtionaliteiten te winnen is reeds bekend. Maar zonder nu een prijsvechter te zijn willen we onze vaste klanten toch regelmatig diverse voordelen aan kunnen bieden. We hebben dit in eerste instantie nu gedaan met onze Freaky Friday en Month’s End acties.

Dit zijn beiden kortingsprogramma’s waarmee klanten simpelweg extra tegoeden krijgen in hun accounts die oplopen tot 7%. En daar hoeven ze niets voor te doen; prachtig toch? We verwelkomen onze vaste maar ook nieuwe klanten met open armen om voor hen dé perfecte VoIP oplossing te realiseren en bovendien tot 90% te besparen. En wie wil dat nu niet?”, besluit hij lachend.Over XeloQ Communications
XeloQ Communications is een VoIP / Internet Telefonie aanbieder welke al sinds 2002 actief is op de (inter)nationale markt. De eerste 2 jaar opereerde de systemen van XeloQ Communications op het H323 protocol en is er in 2004 overgeschakeld naar SIP; de defacto Internet Telefoniestandaard welke wereldwijd reeds bij honderden miljoenen gebruikers operationeel is.

XeloQ Communications concentreert zich voornamelijk op bedrijfsmatige toepassingen van Internet Telefonie. Met de reseller- en partnerprogramma’s richt XeloQ zich op wederverkopers welke eenvoudig zonder investeringen van tienduizenden euro’s toch professionele, schaalbare Internet Telefonie kunnen aanbieden aan hun klanten. Dit zijn standaard SIP oplossingen maar ook Hosted VoIP, Call Center oplossingen en zakelijke turnkey projecten.

De Internet Telefonie diensten worden momenteel via 93 resellers aan tienduizenden gebruikers in 31 landen aangeboden.


Meer informatie

XeloQ Communications Internet Telephony
Kruisweg 811b – gebouw 4
2132 NG Hoofddorp
Telefoon:  023-890 1271
eMail:        sales@xeloq.com
Web:         www.XeloQ.nl


Contact Xeloq Communications Internet Telefonie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share