XeloQ Communications levert exclusieve VoIP CallCenter oplossingen van BasiCall

XeloQ Communications levert exclusieve VoIP CallCenter oplossingen van BasiCall van Xeloq Communications Internet Telefonie

Door: Xeloq Communications Internet Telefonie  18-02-2009

De volledig geïntegreerde CallCenter oplossing, welke VoIP en SIP technologieën gebruikt alsmede vele voordelen van de Asterisk gebaseerde IP PBX gecombineerd met de diensten van een betrouwbare VoIP provider zoals XeloQ Communications, richt zich volledig op contactcenters en helpt de bedrijfsvoering en effectiviteit de medewerkers te verhogen alsmede de telefoonrekening drastisch te verlagen met wel 90%.

Milko van den Wollenberg, Managing Director bij XeloQ Communications zegt, "We zijn blij met een partner zoals Basicall. Hun producten bieden functionaliteiten welke geen ander CallCenter PBX in die prijsklasse biedt en het feit dat ze een complete oplossing leveren met veel gebruiksgemak is precies wat wij graag als productiviteitsverhogende en kostenbesparende VoIP oplossing aan onze contactcenter-klanten willen aanbieden. We krijgen zeer regelmatig vragen voor een complete oplossing tegen redelijke prijzen welke we nu dus samen met BasiCall turnkey kunnen opleveren”.

Rinus Versteeg, Sales Director bij BasiCall vervolgt: “BasiCall’s exclusieve partnerring met XeloQ Communications voorziet contactcenters in een fantastische VoIP gebaseerde oplossing tegen lage prijzen vanaf € 65,- per agent welke een doorbraak betekent in de Contactcenter wereld. Maar daar heeft het contactcenter dan ook alles voor zoals predictive dialers, opname van gesprekken en meeluisteren maar ook rapportage, urenplanning, ziektebegeleiding en verloning. Aangezien volledige ‘interoperabiliteitstesten’ zijn uitgevoerd kunnen contactcenters van willekeurig welke grootte het BasiCall systeem met vertrouwen gebruiken in combinatie met de XeloQ VoIP diensten en er vanuit gaan dat de oplossing buitengewoon goed werkt; daar staan wij volledig achter”, besluit Versteeg.


De oplossing welke wordt geleverd door XeloQ Communications en BasiCall bestaat uit een volledig turnkey opgeleverd Contactcenter systeem welke alleen al op het bellen naar (inter)nationale bestemmingen voordelen kunnen opleveren welke oplopen tot 90%. Ook het leveren van zowel Nederlandse als buitenlandse inbound telefoonnummers welke op het BasiCall systeem uitkomen kan gerealiseerd worden. Dit allemaal gecombineerd met de de zeer volledige Contactcenter-software draaiend op gecertificeerde hardware en eventueel te koppelen met bestaande KPN lijnen maakt dit systeem uniek.Over XeloQ Communications
XeloQ Communications is een VoIP / Internet Telefonie aanbieder welke al sinds 2002 actief is op de (inter)nationale markt. De eerste 2 jaar opereerde de systemen van XeloQ Communications op het H323 protocol en is er in 2004 overgeschakeld naar SIP; de defacto Internet Telefoniestandaard welke wereldwijd reeds bij honderden miljoenen gebruikers operationeel is.

XeloQ Communications concentreert zich voornamelijk op bedrijfsmatige toepassingen van Internet Telefonie. Met de reseller- en partnerprogramma’s richt XeloQ zich op wederverkopers welke eenvoudig zonder investeringen van tienduizenden euro’s toch professionele, schaalbare Internet Telefonie kunnen aanbieden aan hun klanten.

De Internet Telefonie diensten worden momenteel via 91 resellers aan tienduizenden gebruikers in 31 landen aangeboden.Over BasiCall
BasiCall is een product dat is tot stand gekomen in een samenwerking van X-kwadraat procesmanagement (Rinus Versteeg) en ERIT Automatisering in persoon van Bram de Boer.

BasiCall callcenter is een op Asterisk PBX (telefooncentrale) gebaseerde callcenter applicatie. Het BasiCall platform biedt een totaaloplossing voor in- en outbound callcenters voor zowel traditionele als VoIP telefonie. Het krachtige predictive mechanisme draagt zorg voor een hoog percentage effectiviteit van de agenten zonder dat de oplossing daarmee onnodig complex of kostbaar wordt.Meer informatie

XeloQ Communications Internet Telephony
Kruisweg 811b – gebouw 4
2132 NG Hoofddorp
Telefoon: 023-890 1271
eMail:   [email protected]
Web:    http://www.XeloQ.nlBasiCall / Rinus Versteeg
Telefoon: 06 - 52 52 03 77
eMail:    [email protected]
Web:     http://www.BasiCall.nl


Contact Xeloq Communications Internet Telefonie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share