Donderdagavond 6 maart: Gouden Bergen TV over innovatie in mobiliteit

Donderdagavond 6 maart: Gouden Bergen TV over innovatie in mobiliteit van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  04-03-2008

Donderdagavond 6 maart: Gouden Bergen TV over innovatie in mobiliteit

‘Meer reizen of virtueel aan de slag?’

Hilversum, 4 maart 2008 – Op donderdag 6 maart start om 20.30 uur de derde uitzending van Gouden Bergen TV. Het onderwerp voor deze uitzending is: Mobiliteit: ‘Meer reizen of virtueel aan de slag?’. Deze online talkshow over de belofte van innovatie is gratis te bekijken op www.goudenbergen.tv. Tijdens de interactieve uitzending kunnen kijkers via de website vragen stellen aan de gasten en deelnemen aan de polls.

Presentator Herbert Blankesteijn praat met zijn tafelgasten over de technologie die al decennia lang wordt ingezet om reizen eenvoudiger en sneller te maken. Aan de orde komen de druk op de aanwezige infrastructuur en het milieu door verhoogde mobiliteit. Kunnen organisaties de reiziger hierin sturen of juist oplossingen bieden waardoor reizen overbodig wordt? Aan tafel praten de gasten over de rol die de technologie van vandaag en morgen bij deze keuze speelt.

Speciale gast op donderdagavond 6 maart is Paul Ostendorf. Ostendorf is futuroloog en houdt zich voornamelijk bezig met het onderzoeken van trendbreuken. Over mobiliteit zegt hij: “De grote explosie van mobiliteit moet nog komen. Het mobieltje is het prille begin. Straks zijn we op allerlei manieren met elkaar verbonden en vindbaar. We zijn dan digitaal gesproken nooit meer alleen.”

Op 6 maart nemen verder aan tafel plaats:
- Marco Jungbeker van Siemens
- Hilko Schravenhoff van Tacx
- Rutger Stekelenburg, mede-eigenaar van E-office

Over Gouden Bergen
Gouden Bergen TV is een 45 minuten durend onafhankelijk interactief internet TV-
programma dat zich richt op ondernemers en professionals in innovatie,
verandermanagement en technologie. Voor hen biedt Gouden Bergen de uitgesproken
mogelijkheid om mee te praten over en op de hoogte te blijven van de invloed van
innovatie en technologie op het bedrijfsleven en de economie. Bijzonder is dat tijdens de live-uitzending ook de kijkers interactief een bijdrage kunnen leveren door deel te nemen aan polls en vragen te stellen aan de gasten aan tafel. Gouden Bergen TV wordt iedere laatste donderdag van de maand uitgezonden via www.goudenbergen.tv. Het programma is de dag na uitzending on-demand beschikbaar.

Voor meer informatie:
Yellow Communications, Karin van Geelen, telefoon 023 - 555 34 24, e-mail:
karin@yellow-communications.com of
Quadia, Nico Verspaget, Managing Director, telefoon 035 - 6717 850, e-mail:
nico.verspaget@quadia.nl

Noot voor de redactie:
Wilt u een uitzending van Gouden Bergen live in de studio bijwonen? Stuur dan een e-mail naar karin@yellow-communications.com.