Een nieuwe manier van werken vraagt om een nieuwe manier van leren

Een nieuwe manier van werken vraagt om een nieuwe manier van leren van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  18-11-2008

11 december 2008, 12.00 - 16.30 uur bij Microsoft te Schiphol
Nieuwegein, 18 november 2008 - Op donderdag 11 december aanstaande organiseert Winvision in samenwerking met The Competence Group en Microsoft het seminar 'Het nieuwe leren in de zorg'. Centraal tijdens dit seminar staan ‘het nieuwe werken’ en de nieuwe vaardigheden en competenties die dat ook van medewerkers binnen de gezondheidzorg vraagt. Dit vereist ook een nieuwe manier van leren.


Tijdens het seminar zal aandacht worden besteed aan de wijze waarop zorginstellingen hun medewerkers kunnen ondersteunen bij hun competentieontwikkeling, zodat zij zijn voorbereid op het nieuwe werken. Maar ook op nieuwe wet- en regelgeving, zoals de verplichte herregistratie in het BIG-register, die het voor de betreffende medische beroepsgroepen belangrijker maakt dan ooit om hun competenties continu bij te houden en te ontwikkelen.
In dit kader maken deelnemers aan het seminar kennis met een nieuwe oplossing van Winvision en The Competence Group, waarmee medewerkers in de zorg hun competenties heel eenvoudig digitaal kunnen managen en online alle trainingen en bijscholingen kunnen volgen die voor hun competentieontwikkeling van belang zijn.
Het seminar Het nieuwe leren in de zorg vindt plaats bij Microsoft Nederland BV, Evert van Beekstraat 354 te Schiphol. Het begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.
Naast presentaties van Carlo van Haren van Winvision, Toon Rijken van The Competence Group en een presentatie van Microsoft omvat het programma ook een rondleiding door het nieuwe pand van Microsoft, dat geheel is gebouwd en ingericht volgens Microsofts visie op het nieuwe werken.
Deelname aan het seminar is kosteloos. Meer informatie en het volledige programma zijn te vinden op http://www.winvision.nl/nl/Nieuws/Pages/nieuwelerenzorg.aspx. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden.


Over Winvision
ICT-dienstverlener Winvision richt zich op het adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren van oplossingen gebaseerd op het Microsoft-platform. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen ontsluit Winvision de waarde van het Microsoft-platform voor zijn klanten. Als Microsoft Gold Certified Partner met elf competenties behoort Winvision wereldwijd tot de top. De 11 competenties onderbouwen de kracht die Winvision toekent aan het geïntegreerde Microsoft-platform als fundament voor bedrijfsbrede oplossingen in kennisintensieve organisaties. Winvision is sinds 2002 actief en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 85 medewerkers. Winvision is gevestigd in Nieuwegein. Voor meer informatie: www.winvision.nl.
Voor meer informatie
Yellow Communications, Karin van Geelen, karin@yellow-communications.com, tel. 023 555 34 24
Winvision, Marcel Lucker, marcel.lucker@winvision.nl, tel. 030 658 01 58

Noot voor de redactie
Heeft u of een collega van de redactie interesse om het seminar bij te wonen? Dan kunt u zich aanmelden bij Yellow Communications.