Gouden Bergen TV: interactieve talkshow over innovatie in het bedrijfsleven

Door: Yellow Communications  21-11-2007

Herbert Blankesteijn neemt de presentatie voor zijn rekening. Te gast in de eerste uitzending zijn onder andere directeur Customer Unit Business Market van KPN Zakelijke Markt, Esther van Zeggeren en Rob Dekkers, Advisor Business Innovation van ING Retail Nederland. De discussies aan tafel worden afgewisseld met reportages en een columnist. Vaste rubrieken zijn ‘Masterminds’ en ‘Praktisch Bekeken’. In de laatste rubriek worden door kijkers ingestuurde films vertoond met voorbeelden uit de praktijk. Ditmaal over het prijswinnende bedrijf PayDutch uit Heerlen.

Gouden Bergen TV is een 40 minuten durend onafhankelijk interactief internet TV programma dat zich richt op ondernemers en professionals in innovatie, verandermanagement en technologie. Voor hen biedt Gouden Bergen de uitgesproken mogelijkheid om mee te praten over en op de hoogte te blijven van de invloed van innovatie en technologie op het bedrijfsleven en de economie.

Gouden Bergen TV wordt op donderdag 29 november om 20.30 uur voor het eerst uitgezonden. Het programma is vanaf 30 november on-demand beschikbaar.

U kunt de Web TV aankondiging door presentator Herbert Blankesteijn bekijken via: 
http://v3.quadiatv.com/web/goudenbergen/CB85316A-AB81-4460-84A7-FC610873522D

Gouden Bergen is gratis te bekijken. U kunt zich inschrijven op: www.goudenbergen.tv.

Voor meer informatie:
Quadia, Nico Verspaget, Managing Director, telefoon 035 - 6717 850, email: nico.verspaget@quadia.nl of
Yellow Communications, Karin van Geelen, telefoon 023 - 555 34 24, email: karin@yellow-communications.com