Inge Diepman presenteert live web talkshow over borstkanker

Inge Diepman presenteert live web talkshow over borstkanker van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  13-10-2008

Inge Diepman presenteert live web talkshow over borstkanker

Hilversum, 13 oktober 2008 - Als afsluiting van de maand oktober waarin veel evenementen in het teken van borstkanker staan, presenteert Inge Diepman vanuit de AKN Studio’s in Hilversum een live web talkshow over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de behandeling van borstkanker. De uitzending is op donderdag 30 oktober aanstaande van 20.30 tot 21.30 uur te zien via de website www.borstkankertv.nl.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert de BorstkankerVereniging Nederland in samenwerking met Quadia Web TV een live web talkshow via internet voor mensen met borstkanker, familie, vrienden en andere betrokkenen. Presentatrice Inge Diepman ontvangt in de Hilversumse studio gerenommeerde medisch specialisten, verpleegkundigen en vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties en praat met hen over de nieuwe richtlijnen voor de behandeling van borstkanker die afgelopen augustus zijn gepresenteerd. Die nieuwe richtlijnen hebben invloed op de behandeling van de ziekte en op de manier waarop met patiënten wordt omgegaan. Een belangrijk onderwerp dus voor patiënten, professionals en betrokkenen.

Donderdag 30 oktober van 20.30 – 21.30 uur op www.borstkankertv.nl
Deze online talkshow is interactief. Niet alleen het studiopubliek in Hilversum kan een bijdrage leveren aan de discussie, ook de kijkers achter hun computerscherm kunnen hun stem uitbrengen en direct vragen stellen aan de gasten in de studio. De web talkshow op donderdag 30 oktober van 20.30 – 21.30 uur is live te bekijken via www.borstkankertv.nl. Wie zich vooraf aanmeldt via de website www.borstkanker.nl wordt geregeld op de hoogte gehouden van het programma. Na 30 oktober is de uitzending ook on-demand beschikbaar.

Over BorstkankerVereniging Nederland
BorstkankerVereniging Nederland is een patiëntenvereniging, opgericht in 1979 door patiënten die contact en steun zochten in hun ziekteproces. Nu, ruim 26 jaar later, is het lotgenotencontact nog steeds een belangrijke activiteit van de vereniging. Er is een landelijk bureau van 5 parttime medewerkers, een directeur, en een bestuur van 11 vrijwilligers dat de eindverantwoordelijkheid draagt voor de vereniging. In totaal zorgen 425 vrijwilligers dat het werk van de vereniging, verspreid over het land, in alle regio’s wordt gecoördineerd. BorstkankerVereniging Nederland wordt deels gefinancierd via KWF Kankerbestrijding, deels door contributie-inkomsten van leden en sympathisanten. Meer informatie op www.borstkanker.nl.

Over Quadia Web TV
Quadia is een innovatief Nederlands bedrijf gespecialiseerd in Web TV. Quadia maakt van streaming media een resultaatgericht interactief medium voor live en on-demand uitzendingen. Quadia Web TV wordt in verschillende markten gebruikt voor marketing & sales, communicatie en trainings-toepassingen (e-learning). Quadia levert hiervoor een full- service pakket van conceptontwikkeling, videoproductie, hosting en streaming tot en met uitgebreide rapportage van de gemeten resultaten. De oplossing van Quadia wordt onder andere gebruikt door ABN AMRO, Novo Nordisk, Postbank Reed Elsevier en Pfizer. Meer informatie op www.quadia.nl.

Voor meer informatie:
Quadia Persdesk, Karin van Geelen (Yellow Communications), telefoon 023 – 555 34 24 of e-mail [email protected]
Quadia, Robert van der Zwart, Managing Director, telefoon 035 54 44 000 of e-mail: [email protected]

Noot voor de redactie:
Wilt u de uitzending live bijwonen in de studio? Stuur dan een mail naar [email protected]