Leef je droom bij Tam Tam!

Leef je droom bij Tam Tam! van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  22-05-2008

Internetbedrijf helpt werknemers hun droom te verwezenlijken


DELFT, 22 mei 2008 – Tam Tam begrijpt dat lifetime employment uit de tijd is. Het internetbedrijf helpt haar werknemers om hun droom werkelijkheid te zien worden. De medewerkers van Tam Tam krijgen met het ‘Leef je droom’ concept verschillende mogelijkheden om in hun werk door te groeien naar hun droombaan.

Lifetime employment
Nog maar weinig mensen binden zich hun leven lang aan één bedrijf. De doorloop is over het algemeen groot en jobhoppen is een bekend fenomeen. Sommige mensen kiezen voor een compleet andere carrière, anderen hebben van jongs af aan het doel om een topfunctie bij bijvoorbeeld, Microsoft te krijgen. En weer anderen willen graag een eigen bedrijf opstarten. Tam Tam helpt haar werknemers hun doel te bereiken en heeft nu besloten om dit structureel te gaan doen.
Leef je droom
Het ‘Leef je droom’ concept houdt in dat Tam Tam, waar mogelijk, werknemers helpt en ondersteunt aan hun toekomst te werken. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een betaalde vrije dag, begeleiding bij sollicitaties of het aanspreken van het netwerk van Tam Tam in de zoektocht naar een baan. “Tam Tam wil deuren openen voor medewerkers die anders gesloten blijven” zegt Paul Manuel, partner bij Tam Tam. Werknemers van Tam Tam kunnen zich inschrijven voor ‘Leef je droom’ en moeten hun plan presenteren om tot het programma toe te worden gelaten. Iedere zes maanden starten dan vijf ‘Leef je dromers’ aan het traject van anderhalf jaar.

Het waarom
Waar andere bedrijven misschien bang zijn om kennis te verliezen met vertrekkende werknemers, ziet Tam Tam het positief. “Wij zien het als een uitbreiding van ons eigen netwerk”, aldus Manuel. Het bedrijf streeft ernaar om na het vertrek van werknemers contact te onderhouden. Naast de netwerkuitbreiding gelooft Tam Tam ook dat mensen met meer plezier werken als ze bezig zijn met iets dat hen echt interesseert. Plezier is naast dienstbaarheid en innovatie één van de kernwaarden van het bedrijf uit Delft.

Over Tam Tam
Tam Tam is een internetbedrijf dat organisaties helpt om zich online te onderscheiden door middel van het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van websites. Daarnaast ondersteunt Tam Tam organisaties bij hun bedrijfsvoering door het ontwikkelen van portals. Zodat zij efficiënter, effectiever en over de hele wereld kunnen samenwerken en communiceren en zodoende hun werkprocessen optimaliseren. De combinatie van deze twee kerntaken binnen één bedrijf maken Tam Tam uniek in Nederland. De producten die Tam Tam inzet zijn onder andere Smartsite, het .NET platform, Silverlight, Sharepoint 2007 en BizzTalkserver 2006. Het bedrijf werkt branchebreed en heeft specialisten in huis op het gebied van hoger onderwijs, de gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening en de financiële sector. Bij Tam Tam in Delft en Utrecht werken ruim 100 medewerkers. Deze Microsoft Gold Certified Partner werkt altijd met de nieuwste Microsoft-technologie. Voor meer informatie: www.tamtam.nl en www.leefjedroom.net.

Voor meer informatie
Yellow Communications, 023 555 34 24
Natasja la Lau, [email protected]
Tam Tam, 015 750 20 00
Paul Manuel, [email protected]