Maartje Glas terug in de gelederen van Veronica

Maartje Glas terug in de gelederen van Veronica van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  21-04-2008

Na haar studie Voorlichting/Publiciteit/Informatie en Communicatiewetenschappen, werd de Noord-Hollandse junior product manager bij SBS. Na bijna vier jaar werd Maartje, die naar eigen zeggen een grote passie heeft voor muziek, door Veronica gevraagd om de radioschool te gaan coördineren.

Vorig jaar benaderde BNN Maartje om de productie en coördinatie van het dagelijkse radioprogramma de Coen & Sander show op zich te nemen. Maar na een klein jaar haalde Veronica haar terug. “Maartje past heel goed bij het pionieren van Veronica en daarbij brengt ze een combinatie van inspiratie, ervaring en gedrevenheid met zich mee die we erg waarderen”, aldus Guido van Nispen, algemeen directeur Veronica.

Maartje reageerde direct enthousiast op het aanbod. “De combinatie van marketing & communicatie met projectmanagement bij de radio is precies wat ik graag wilde.” Ze heeft veel plannen voor de toekomst van haar favoriete radiostation Kink FM. “Kink is voor mensen met een passie voor muziek absoluut de beste plek om te werken en natuurlijk het leukste station om naar te luisteren. Dit is gewoon de ideale baan voor mij.”

Over Veronica
Bij Veronica staat ontwikkeling van jong talent en nieuwe business modellen, op het gebied van radio, TV, internet en nieuwe media, centraal. Dit krijgt vorm in verschillende activiteiten: Veronica Story, waar de geschiedenis van Veronica wordt bijgehouden; Veronica Filmschool, waar amateur-videomakers hun vaardigheden kunnen verbeteren; Veronica Radioschool, waar Veronica elk jaar 24 enthousiaste radiomakers opleidt; V-Radio, het radiostation van de Veronica Radioschool; Kink FM, het radiostation met de betere popmuziek, 24 uur per dag, 7 dagen per week via kabel, Internet en iTunes en Veronica Medialab dat nauwgezet de ontwikkelingen op de mediamarkt volgt, zelf activiteiten in nieuwe media gaat ontwikkelen en zal investeren in Nederlandse startende ondernemingen in nieuwe media. De verschillende onderdelen hebben hun eigen rol, maar zorgen ook samen voor een sterke basis voor de ontwikkeling van jong talent en business initiatieven in nieuwe media. Dit allemaal met het vooruitstrevende en uitdagende pionierskarakter waar Veronica altijd voor heeft gestaan en nog altijd voor staat. Meer informatie op: www.verenigingveronica.nl.

Contactpersoon voor de pers:
Yellow Communications, Natasja la Lau, telefoon 023 555 34 24,
e-mail [email protected]

Noot voor de redactie:
Een foto van Maartje Glas kunt u aanvragen via [email protected]