Network Hardware Resale introduceert NetSure™

Network Hardware Resale introduceert NetSure™ van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  23-04-2008

Network Hardware Resale introduceert NetSure™:
serviceovereenkomst voor netwerkapparatuur


Besparing tot 90% op ondersteuning voor netwerkapparatuur ten opzichte van Original Equipment Manufacturer’s (OEM) service aanbod

Lijnden, 23 april april 2008 - Network Hardware Resale (NHR), leverancier van nieuwe en gebruikte netwerkapparatuur, biedt organisaties vanaf vandaag de NetSure™serviceovereenkomst voor netwerkapparatuur. Klanten die een NetSure-contract afsluiten zijn gegarandeerd van 24x7 technische ondersteuning op en vervanging binnen een dag van defecte netwerkapparatuur van Cisco, Juniper, Extreme en Foundry. Het programma is uniek op de tweedehands markt voor netwerkproducten. Met NetSure kunnen organisaties zelf bepalen op welke netwerkonderdelen zij het servicecontract willen afsluiten en dit tegen een prijs die tot 90% onder de prijs van servicecontracten van de fabrikant kan liggen, zoals bijvoorbeeld de SMARTnet-service van Cisco.
In een groot deel van Europa, waaronder Nederland, kan vervangende apparatuur de volgende werkdag worden geleverd. Een team van gecertificeerde engineers is 24 uur per dag beschikbaar. NetSure biedt bovendien service op netwerkapparatuur die niet meer in aanmerking komt voor nieuwe SMARTnet-contracten.
Volgens Mike Sheldon, president en CEO van Network Hardware Resale, leiden de exorbitante kosten van OEM-onderhoud er vaak toe dat alleen de core-apparatuur wordt beveiligd. De rest van het netwerk blijft zo kwetsbaar voor storingen die rampzalige gevolgen kunnen hebben. "NetSure biedt klanten de vrijheid om dat niveau van ondersteuning te kiezen dat technisch en financieel gezien het meest zin heeft voor het hele netwerk, zonder dat de vakkundige ondersteuning met korte reactietijden in het geding komt “, zegt hij. "Bovendien voorkomt NetSure dat organisaties verplicht zijn om nieuwe apparatuur te kopen omdat de fabrikant geen serviceovereenkomst meer biedt op apparatuur die end-of-life is. Via NetSure kunnen klanten de levensduur van hun netwerkapparatuur dus verlengen."

Het uitgebreide NetSure-contract omvat ondersteuning bij de installatie, configuratiecontrole en geavanceerde probleemoplossing zodat issues snel kunnen worden verholpen op allerlei platformen. Bovendien biedt NHR één aanspreekpunt voor gebruikers van netwerken met apparatuur van meerdere fabrikanten, met onder meer gekwalificeerde Cisco-, Juniper-, Foundry- en Extreme-experts. NetSure-ondersteuning is verkrijgbaar in modules, zodat bedrijven hun ondersteuning kunnen afstemmen op specifieke locaties of delen van hun netwerken.


Network Hardware Resale
Network Hardware Resale (NHR) is een toonaangevende leverancier van kwalitatief hoogwaardige refurbished netwerkapparatuur van Cisco, Extreme, Juniper en Foundry. Het bedrijf is ook een erkend distributeur van flexibele, schaalbare netwerkoplossingen van Force10 Networks. NHR is opgericht in 1986 en is gevestigd in Santa Barbara, Californië. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. NHR biedt ook wereldwijde verkoopondersteuning en technische ondersteuning vanuit de andere vestigingen in New York City, Londen en Singapore. Meer dan 10.000 klanten, waaronder ‘Global 1000’ bedrijven, middelgrote organisaties, service providers, midden- en kleinbedrijven, telecom- en overheidsorganisaties en onderwijs- en zorginstellingen, vertrouwen op het uitgebreide productportfolio en de service van NHR. Ga voor meer informatie naar www.networkhardware.com.

Meer persinformatie
Yellow Communications, Karin van Geelen, telefoon 023 555 34 24, e-mail karin@yellow-communications.com