Nieuw op KINK FM: Little Steven's Underground Garage

Nieuw op KINK FM: Little Steven's Underground Garage van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  18-12-2007

KINK FM heeft een nieuwe DJ. En wat voor één! Steven van Zandt, alias Little Steven, is gitarist in de E-Street Band van niemand minder dan Bruce Springsteen en speelt gangster Silvio in de hitserie The Sopranos. Alsof dat nog niet genoeg is, start aanstaande vrijdag Little Steven’s Underground Garage exclusief op
KINK FM in Nederland.
In dit nieuwe wekelijkse vrijdagavondprogramma laat de legendarische rocker de verwende radioluisteraar kennismaken met een stomende selectie garagerock vanaf de jaren ’50 tot nu. Dat doet hij al een tijdje op niet minder dan tweehonderd radiostations in de Verenigde Staten én in Italië, Noorwegen, Denemarken en Zweden. Vanaf deze week dus ook op KINK FM!
Little Steven maakte vanaf de vroege jaren ’70 furore als gitarist van Bruce Springsteens E-Street Band en Southside Johnny and the Asbury Jukes. Een decennium later scoorde hij hit na hit met zijn eigen band The Disciples of Soul. Sinds 1999 kennen liefhebbers van de HBO-dramaserie The Sopranos hem als Silvio Dante, vertrouweling van maffiabaas Tony Soprano. Daarnaast is Little Steven een man met een missie: het uitdragen van de ware rock’n’roll spirit.
“Ik zat eigenlijk al drie jaar te wachten op een telefoontje van KINK FM,” grapt Van Zandt, “en toen dat maar niet kwam heb ik ze zelf gebeld. Ik had namelijk gehoord van mensen die er verstand van hebben dat KINK FM een station is dat de betere popmuziek én haar luisteraars serieus neemt en niet met alle winden mee waait. Ze besteden veel aandacht aan specifieke muziekgenres, alleen die goeie ouwe garagerock ontbrak nog. Nu niet meer, dus: luisteren, iedere vrijdagavond, naar Little Steven’s Underground Garage!”
Meer over Little Steven’s Underground Garage via:
www.littlestevensundergroundgarage.com/
Over KINK FM
KINK FM, onderdeel van de Vereniging Veronica, is in 1995 is opgericht. Naast alternatieve popmuziek uit heden en verleden is KINK FM al 12 jaar lang het enige Nederlandse radiostation dat aandacht besteedt aan specifieke muziekgenres, zoals gothic, metal, hiphop, progressieve dance en avant-garde. KINK FM zendt 7 dagen per week, 24 uur per dag uit en heeft landelijke kabeldekking. Daarnaast is de zender via www.kinkfm.com, digitaal via de satelliet en iTunes te beluisteren.