Peak-IT benoemd tot VMware Authorized Consultant partner

Peak-IT benoemd tot VMware Authorized Consultant partner van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  12-11-2008

VMware normen
De VAC-status bewijst dat de gecertificeerde consultants van Peak-IT diepgaande kennis hebben van de VMware-technologie. Om in aanmerking te komen voor de certificering moet een minimum aantal consultants een uitgebreid opleidingsprogramma volgen. De Peak-IT-consultants hebben nu de expertise en vaardigheden om een virtualisatieproject bij klanten van begin tot eind te begeleiden volgens de VMware-normen.

Extra bevestiging voor klanten
Senior Consultant Paul Kramer Freher van Peak-IT beschouwt de erkenning van VMware met name voor de klanten van Peak-IT als een extra bevestiging van de hoge kwaliteit van dienstverlening. Hij merkt dat veel opdrachtgevers bezig zijn met virtualisatie. “Virtualisatie wordt steeds belangrijker binnen de infrastructuur van opdrachtgevers. Niet in de laatste plaats vanwege de kostenbesparingen die het oplevert. In deze tijden van economische tegenwind is dat natuurlijk een sterk argument. Virtualisatie is niet zozeer ‘hot’, het is een bewezen technologie die een vaste plaats binnen de IT heeft.” Voor Peak-IT is VMware een belangrijke partner bij virtualisatieprojecten.

Over Peak-IT
Peak-IT B.V., opgericht in 2005, is een dienstverlener op gebied van financieel en ICT- specialisten. De ICT-specialisten zijn werkzaam in consultancy en support & beheer van infrastructuren en software development op Microsoft Office SharePoint gebied. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Den Bosch werkt Peak-IT voor een groot aantal aansprekende opdrachtgevers. Peak-IT heeft ook kantoren in Zweden en Finland. Peak-IT is Microsoft Gold Partner en is in 2008 uitgeroepen tot Best Managed Company door Deloitte. Meer informatie op www.peak-it.nl.

Voor persvragen:
Yellow Communications, Natasja la Lau, telefoonnummer 023 – 555 34 24 of [email protected]