PEAK-IT benoemt Piet Roelse tot financieel directeur

Door: Yellow Communications  10-07-2008

Financieel zwaargewicht
De financiële markten en andere stakeholders stellen steeds hogere eisen aan de financiële functie daarom koos PEAK-IT voor een uitbreiding van de directie met een financieel zwaargewicht. Roelse heeft zeer ruime ervaring in financiële functies. Hiervoor werkte hij elf jaar bij Sara Lee/Douwe Egberts als CFO. Daarvoor werkt Roelse eveneens tien jaar bij Koninklijke Wessanen. Roelse studeerde aan de NIVRA en is van huis uit registeraccountant. Hij maakte de overstap omdat hij het interessant vindt om bij een jong bedrijf aan de slag te gaan. “In een snel groeiend bedrijf als PEAK-IT is gezond financieel beleid van cruciaal belang voor zowel nationale als internationale groei. Die uitdaging neem ik graag aan” aldus Roelse.

Toekomstplannen PEAK-IT
Als financieel directeur van PEAK-IT wil Roelse het bedrijf graag helpen met het realiseren van toekomstplannen zoals autonome groei, verbreding van de dienstverlening zoals Managed Services, uitbouw van de internationale positie en de verdere professionalisering van de organisatie. De directie van PEAK-IT bestaat hiermee uit Maarten Cobelens, directeur en Piet Roelse.

Over PEAK-IT
PEAK-IT B.V., opgericht in 2005, is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in consultancy en support & beheer van infrastructuren en software development op Microsoft Office Sharepoint gebied. Bij PEAK-IT werken ruim 500 gedreven IT-specialisten. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Den Bosch werkt PEAK-IT voor een groot aantal aansprekende opdrachtgevers. PEAK-IT heeft ook kantoren in Zweden en Finland. In 2008 worden de buitenlandse activiteiten verder uitgebreid. PEAK-IT is Microsoft Gold Partner en is in 2007 uitgeroepen tot Top ICT Werkgever door CRF Nederland. Meer informatie op www.peak-it.nl.

Voor persvragen en beeldmateriaal:
Yellow Communications, Natasja la Lau, telefoonnummer 023 – 555 34 24 of [email protected]