Peak-IT neemt CityProfs over

Peak-IT neemt CityProfs over van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  15-10-2008

Peak-IT neemt CityProfs over

ICT-dienstverlener breidt dienstenpakket met financiële professionals uit


Naarden, 15 oktober 2008 – ICT-dienstverlener Peak-IT heeft vandaag CityProfs uit Amsterdam overgenomen. Met de overname van deze detacheerder van Financieel Systeem specialisten, kan Peak-IT de dienstverlening aan zijn klanten verder uitbreiden.

CityProfs detacheert mensen in financiële functies, zoals controllers, creditmanagers en applicatiebeheerders. Er werken momenteel 40 medewerkers en die blijven ook na de overname in dienst. CityProfs gaat verder als Peak-IT Financial Systems Specialists.

Combinatie Finance en IT
Het bedrijf is gespecialiseerd in financieel specialisten die verstand hebben van IT-zaken. Voor Peak-IT is juist die combinatie interessant. Directeur Maarten Cobelens van Peak-IT: “Moderne financieel specialisten zitten zeer dicht tegen de IT aan. De financiële software in een organisatie is een wezenlijk onderdeel van de totale IT-infrastructuur. Het levert onder meer belangrijke input voor het strategische en operationele beleid. Onze opdrachtgevers hebben steeds meer behoefte aan IT-ondersteuning op elk vakgebied in de organisatie. Met de expertise van CityProfs kunnen we opdrachtgevers op een breder terrein van dienst zijn. De overname past zo uitstekend in de groeistrategie van Peak-IT.” De medewerkers van CityProfs zijn onder meer geschoold in het werken met Exact, Oracle, SAP en Microsoft Dynamics NAV (Navision).

Over Peak-IT
Peak-IT B.V., opgericht in 2005, is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in consultancy en support & beheer van infrastructuren en software development. Bij Peak-IT werken ruim 500 gedreven ICT-specialisten. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Den Bosch werkt Peak-IT voor een groot aantal aansprekende opdrachtgevers. Peak-IT heeft ook kantoren in Zweden en Finland. Peak-IT is Microsoft Gold Partner en is in 2008 uitgeroepen tot Best Managed Company door Deloitte. Meer informatie op www.peak-it.nl.

Voor persvragen:
Yellow Communications, Natasja la Lau, telefoonnummer 023 – 555 34 24 of [email protected]