Quadia versterkt verkoopteam met 2 accountmanagers

Quadia versterkt verkoopteam met 2 accountmanagers van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  08-05-2008

Quadia versterkt verkoopteam met 2 accountmanagers

Hilversum, 8 mei 2008 - Quadia Web TV heeft haar team uitgebreid met twee nieuwe medewerkers. Bij het verkoopteam van het innovatieve bedrijf is Jan Breeman aan de slag gegaan als accountmanager Farmacie en Life-science. Daarnaast is Hans Peter Klazenga aangesteld als accountmanager voor de Banking & Insurance markt, ter vervanging van Ramses Schenk die in Afrika gaat werken als vrijwilliger.

Jan Breeman heeft 15 jaar ervaring in diverse salesfuncties bij uitgeverijen als VNU, Audax Media en Mediselect. Tot voor kort was hij actief als commercieel manager bij de internetuitgeverij voor artsen Care4Cure. “Ik heb gekozen voor Quadia door de combinatie van creativiteit, innovatie en sales in de uitdagende markt van de farma”, aldus Breeman.

Hans Peter Klazenga heeft zijn sporen verdiend als consultant op het gebied van Performance Management en Marketing Intelligence. Deze ervaring in combinatie met zijn enthousiasme en creativiteit helpen hem bij het adequaat begeleiden van accounts bij de implementatie van Web TV. “De dynamiek van Quadia en de kwaliteit van de mensen achter de schermen zijn voor mij bepalend geweest bij mijn keuze voor dit bedrijf”, zegt Klazenga.

Over Quadia Web TV
Quadia is een innovatief Nederlands bedrijf gespecialiseerd in Web TV. Quadia maakt van streaming media een resultaatgericht interactief medium voor live en on-demand uitzendingen. Quadia Web TV wordt in verschillende markten gebruikt voor marketing & sales, communicatie en trainingstoepassingen (e-learning). Quadia levert hiervoor een full-service pakket van conceptontwikkeling, videoproductie, hosting en streaming tot en met uitgebreide rapportage van de gemeten resultaten. Meer informatie via www.quadia.nl.

Voor meer informatie:
Quadia Persdesk, Karin van Geelen (Yellow Communications), telefoon 023 – 555 34 24 of e-mail [email protected]
Quadia, Nico Verspaget, Managing Director, telefoon 035 – 6 717 850 of e-mail: [email protected] of Hans Peter Klazenga, telefoon 06 2110 8702 of e-mail: [email protected] of Jan Breeman, telefoon 06 5085 9955 of e-mail: [email protected]

Noot voor de redactie:
Voor foto’s kunt u contact opnemen met de Quadia Persdesk.