Qwise geautoriseerd als Microsoft Certified Partner for Learning Solutions

Door: Yellow Communications  06-12-2007

Amsterdam, 6 december 2007 - Qwise, specialist op het gebied centralisatie en virtualisatie, is onlangs door Microsoft geautoriseerd als Certified Partner for Learning Solutions (CPLS). Qwise gaat voornamelijk trainingen aanbieden voor SoftGrid, Windows Server 2008, Virtual Server en Terminal Server.

Qwise heeft jarenlange ervaring in het geven van Server Based Computing trainingen aan technisch specialisten en systeembeheerders en is het grootste Citrix-opleidingsinstituut van de Benelux. "Het portfolio van Microsoft breidt zich steeds meer uit op het gebied van virtualisatie en centralisatie," aldus Abram Schermer, Algemeen Directeur Qwise. "Aangezien Qwise hierin is gespecialiseerd, wilden we graag onze bestaande relatie als Microsoft Gold Partner uit breiden met de Learning Solutions specialisatie." Qwise heeft momenteel twee Microsoft Certified Trainers in dienst en dat aantal zal komende maanden uitgebreid worden.

Rob Tummers, Partner Account Manager CPLS bij Microsoft: "Binnen het Microsoft partner programma meten we de omvang, ervaring en kwaliteit van onze partners. Ook stellen we een groot aantal voorwaarden waar partners aan dienen te voldoen. De Gold status geeft aan dat een partner op deze aspecten ver boven gemiddeld presteert. Qwise bezit nu ook de CPLS Gold status en kan voor Microsoft Nederland als kennispartner een belangrijke rol spelen. Wij adviseren onze klanten om bij opleidingstrajecten altijd te kiezen voor een gecertificeerde opleidingspartner, zoals Qwise. Deze CPLS-partners garanderen de klant kwaliteit: gecertificeerde trainers, officieel materiaal en uitstekende faciliteiten. Dit draagt voor een groot deel bij aan het behalen van leerdoelstellingen en helpt bij het slagen voor Microsoft examens."

Qwise verzorgt op 20 december de eerste zogenaamde First Look trainingen voor Windows Server 2008. Trainingen voor SoftGrid staan vanaf januari op het open rooster. Geïnteresseerden kunnen terecht op www.qwise.nl voor meer informatie en inschrijving.

Over Qwise
Qwise is een ervaren systemintegrator die gespecialiseerd is in consultancy, implementatie, outsourcing en detachering op het gebied van Server Based en Web Based Computing infrastructuren. Hoog opgeleide en ervaren experts zorgen voor een optimale integratie van diverse systemen met technologieën van onder andere Citrix, Microsoft, RES Software, SoftGrid en VMware. Qwise is het grootste Citrix Authorized Learning Center (CALC) in de Benelux, waar specialisten uit de praktijk hun kennis overdragen en complete certificeringstrajecten verzorgen.

Qwise is gevestigd in Amsterdam en telt 80 medewerkers. Kijk voor meer informatie op www.qwise.nl.


Noot voor de redactie:

Neem voor meer informatie contact op met:
Marinka Verkuil, Marketing Communicatie Manager Qwise, telefoon: 020-4481025, e-mail: [email protected] of
Karin van Geelen, Yellow Communications, telefoon: 023-5553424, e-mail: [email protected]