Qwise lanceert www.ikgamigreren.nl

Qwise lanceert www.ikgamigreren.nl van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  13-03-2008

Alles over Windows Server 2008 en migreren
Amsterdam, 13 maart 2008 - Qwise, specialist op het gebied van centralisatie en virtualisatie, lanceert een speciale Windows Server 2008-website. Op www.ikgamigreren.nl is alle informatie over Windows Server 2008 en de voordelen van het migreren naar dit nieuwe besturingssysteem te vinden. Van algemene informatie over nieuwe mogelijkheden en features, tot trainingen en evenementen.

www.ikgamigreren.nl
De Nederlandse lancering van Windows Server 2008 op 6 maart jongstleden is voor Qwise aanleiding voor de lancering van een website over het migreren naar dit nieuwe besturingssysteem. Op www.ikgamigreren.nl is onder andere te lezen welke mogelijkheden en voordelen Windows Server 2008 kan bieden. Via de site kunnen diverse whitepapers over bijvoorbeeld Terminal Server en de virtualisatiesoftware Hyper-V gedownload worden. Ook is er informatie te vinden over de verschillende versies van Windows Server 2008, trainingen en evenementen die Qwise organiseert. Leuk detail is de wedstrijd waarbij mensen die informatie aanvragen over Windows Server 2008 kans maken op een kofferset. "Migreren naar een ander besturingssysteem is net als het pakken van je koffers om naar een andere plek te gaan: je moet goed nadenken waar je heengaat en je voorbereiden. Dan verloopt de rest sneller en met minder problemen. Qwise heeft veel ervaring met het migreren van complexe server-omgevingen en biedt de juiste expertise om een migratieproces geruisloos te laten verlopen", aldus Abram Schermer, algemeen directeur Qwise.

Belangrijke verbeteringen
De release van de Windows Server 2008 bevat veel belangrijke verbeteringen. Het is bijvoorbeeld eenvoudiger te installeren en te configureren. Tevens is Qwise enthousiast over de toevoeging van Hyper-V, bijzonder krachtige, geïntegreerde virtualisatiesoftware. Deze software bevindt zich nu nog in de Betafase en wordt naar verwachting in augustus 2008 officieel uitgebracht. Het nieuwe Terminal Services biedt functionaliteiten die voorheen alleen via aanvullende programma's beschikbaar waren. De nieuwe mogelijkheden op clustering, beheer en beveiliging maken de IT-omgeving veiliger, stabieler en betrouwbaarder.

Over Qwise
Qwise is een gespecialiseerde system integrator die zich toelegt op de centralisatie van bedrijfsinformatie systemen. In de praktijk vertaalt die focus zich in oplossingen op het gebied van Virtualisatie, Server Based Computing en Web Based Computing. Hoog opgeleide en ervaren experts zorgen voor een optimale integratie van diverse systemen met technologieën van onder andere Citrix, Microsoft, RES Software, SoftGrid en VMware. Qwise zet haar kennis in door middel van consultancy, implementatie, projectmanagement, training, outsourcing en detachering. Qwise is het grootste Citrix Authorized Learning Center (CALC) in de Benelux en Microsoft Certified Partner for Learning Solutions.
Qwise is gevestigd in Amsterdam en telt 85 medewerkers. Kijk voor meer informatie op www.qwise.nl.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met:
Marinka Verkuil, Marketing Communicatie Manager Qwise, telefoon: 020-4481025, e-mail: [email protected] of
Natasja la Lau, Yellow Communications, telefoon 023-5553424, e-mail [email protected]