Tam Tam ontwikkelt gratis EK2008 module Sharepoint

Tam Tam ontwikkelt gratis EK2008 module Sharepoint van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  05-06-2008

Tam Tam ontwikkelt gratis een EK2008 module voor SharePoint

Versla collega’s in de EK voetbalpool op het eigen bedrijfsnetwerk

DELFT, 4 juni 2008 – De collega die altijd net even iets meer weet van voetbal, mag zich nu bewijzen in de EK 2008 voetbalpool die dankzij internetbureau Tam Tam op het eigen bedrijfsnetwerk draait. Tam Tam ontwikkelde een gratis ‘webpart’ voor Microsoft SharePoint 2003 en SharePoint Server 2007 (MOSS2007) die eenvoudig te installeren is en geen onderhoud vraagt.
Net als voor het WK in 2006 ontwikkelde Tam Tam nu ook weer een webpart voor bedrijven waarmee collega’s de uitslagen van wedstrijden in het Europees Kampioenschap 2008 kunnen voorspellen. Tot één minuut voor de wedstrijd mag iedereen zijn voorspelling invoeren of wijzigen. Extra spannend is dat voorspellingen van collega’s pas zichtbaar zijn als de wedstrijd al is begonnen. Na afloop van een wedstrijd verwerkt Tam Tam centraal de uitslag zodat daar geen collega mee belast hoeft te worden.

Puntentelling
Voor de uitslagen is een transparant puntensysteem opgezet. De altijd actuele top 15 van beste voorspellers (collega’s met de meeste punten) levert ongetwijfeld veel gespreksstof op. Handig zijn de overzichten van de komende 10 wedstrijden en die van alle wedstrijden. De wedstrijden zijn ook per land te raadplegen, bijvoorbeeld om te kijken wanneer het Nederlands elftal speelt.

Populair
Het webpart kan gratis gedownload worden vanaf www.euro2008webpart.nl en is voor systeembeheerders voorzien van een praktische handleiding. Tot nu toe hebben al ruim 450 Europese bedrijven dit programma binnengehaald en proberen duizenden voetballiefhebbers de juiste uitslag te voorspellen. Dit is nu voor het eerst beschikbaar in het eigen SharePoint intranet en daarmee dus direct een ‘killer-applicatie’. De userinterface is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Portugees en Spaans.

Over Tam Tam
Tam Tam is een fullservice internetbureau dat organisaties helpt de online communicatie en interactie met hun klanten, medewerkers, leveranciers, partners en andere stakeholders te optimaliseren. Het bedrijf ontwikkelt hiertoe krachtige, innovatieve en volledig op maat gemaakte oplossingen op het gebied van online marketing, portals en e-business. Tam Tam verzorgt het volledige traject, van conceptontwikkeling tot beheer, van interactieontwerp tot projectmanagement en van websitebouw tot e-mailmarketing. De technologieën en producten die Tam Tam hiervoor inzet zijn onder andere Smartsite, het .NET platform, Silverlight, Sharepoint 2007 en BizzTalkserver 2006. Het bedrijf werkt branchebreed en heeft specialisten in huis op het gebied van hoger onderwijs, de gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening en de financiële sector. Bij Tam Tam in Delft en Utrecht werken ruim 100 medewerkers. Deze Microsoft Gold Certified Partner werkt altijd met de nieuwste Microsoft-technologie. Onlangs is Tam Tam op de derde plaats geëindigd in de Web Content Management en internetbureau 2008 top 10 van IT Commercie. Voor meer informatie: www.tamtam.nl.
Voor persvragen en beeldmateriaal :
Yellow Communications, 023 555 34 24, Natasja la Lau, [email protected]
Tam Tam, 015 750 20 00, Paul Manuel, [email protected]