Tam Tam wint belangrijke partneraward tijdens 2008 Microsoft Worldwide Partner Conference

Tam Tam wint belangrijke partneraward tijdens 2008 Microsoft Worldwide Partner Conference van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  16-06-2008

Tam Tam Microsoft Search Partner of the Year in de categorie Information Worker Solutions

DELFT, 16 juni 2008 – Tam Tam is uitgeroepen tot Microsoft Search Partner of the Year in de categorie Information Worker Solutions. De prijs wordt uitgereikt tijdens de 2008 Microsoft Worldwide Partner Conference, die van 7-10 juli plaatsvindt in Houston (VS). Tam Tam kreeg deze prestigieuze award toegekend voor een geavanceerde zoekoplossing die helemaal is ontwikkeld vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Hierdoor is het voor gebruikers gemakkelijker om datgene te vinden wat zij zoeken, waarbij ze gemiddeld ongeveer 15 procent aan tijd besparen. De oplossing van Tam Tam is gebaseerd op de zoekfunctionaliteit in Microsoft Office SharePoint Server 2007 en kan in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Het resultaat is een enterprise-zoekgereedschap dat gebruikers helpt op een logische en intuïtieve wijze de bedrijfsinformatie uit diverse bronsystemen te vinden die zij zoeken, zonder anders te moeten werken.
Instant succes
“We zijn natuurlijk ontzettend blij met deze award. Het is een prachtige erkenning van onze expertise en de investeringen die we de afgelopen jaren hebben gedaan op het gebied van zoektechnieken. Voor onze klanten en prospects is dit het bewijs dat wij hen kunnen helpen bij het sneller en gemakkelijker ontsluiten van alle informatie die relevant is voor een bepaalde vraag”, zegt Arjan Nataraj, manager Information Worker Solutions bij Tam Tam. “We wilden met deze oplossing gaan voor ‘instant succes’, waarmee ik bedoel dat de oplossing direct zijn waarde moest tonen bij de klant, en niet pas na een jaar of langer. En in dat streven zijn we geslaagd. We hebben relatief nieuwe technologie omgezet in een systeem dat gebruikers direct en intuïtief kunnen gebruiken en dat ook direct resultaten oplevert.”
Eerste officiële Search partner
“Tam Tam, onze eerste officiële ‘Search’ partner in Nederland, heeft bewezen dat het toevoegen van waarde en focus leidt tot succes. Wij zijn heel blij met Tam Tams commitment aan Microsoft en aan Microsofts zoektechnologie. Het laat zien dat partners zelf kansen en zakelijke waarde creëren wanneer het concurrentielandschap hen daarin stimuleert”, zegt Eric Thijssen, Director Small & Midmarket Solutions & Partners van Microsoft Nederland. “We feliciteren Tam Tam met hun wel verdiende ‘Search Partner of the Year’ award en we wensen ze nog vele successen toe, samen met Microsoft Nederland.”
Snel resultaat
De zoekoplossing van Tam Tam wordt onder andere gebruikt door organisatieadviesbureau Twynstra Gudde. Met behulp van deze oplossing kunnen adviseurs en managers alle personeels-, klant- en managementinformatie via één zoekinterface vinden, inclusief de daarbij behorende documenten in een centraal document managementsysteem en informatie op verschillende interne en externe projectsites. Al binnen korte tijd na implementatie meldden de gebruikers bij Twynstra Gudde dat zij meer relevante informatie konden vinden, wat de projecten en adviezen ten goede komt.
Over Tam Tam
Tam Tam is een fullservice internetbureau dat organisaties helpt de online communicatie en interactie met hun klanten, medewerkers, leveranciers, partners en andere stakeholders te optimaliseren. Het bedrijf ontwikkelt hiertoe krachtige, innovatieve en volledig op maat gemaakte oplossingen op het gebied van online marketing, portals en e-business. Tam Tam verzorgt het volledige traject, van conceptontwikkeling tot beheer, van interactieontwerp tot projectmanagement en van websitebouw tot e-mailmarketing. De technologieën en producten die Tam Tam hiervoor inzet zijn onder andere Smartsite, het .NET platform, Silverlight, Microsoft Office SharePoint Server 2007 en BizzTalkserver 2006. Het bedrijf werkt branchebreed en heeft specialisten in huis op het gebied van hoger onderwijs, de gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening en de financiële sector. Bij Tam Tam in Delft en Utrecht werken ruim 100 medewerkers. Deze Microsoft Gold Certified Partner werkt altijd met de nieuwste Microsoft-technologie. Onlangs is Tam Tam op de derde plaats geëindigd in de Web Content Management en internetbureau 2008 top 10 van IT Commercie. Voor meer informatie: www.tamtam.nl.
Voor persvragen:
Yellow Communications, 023 555 34 24, Natasja la Lau, natasja@yellow-communications.com