Winvision breidt het team uit

Door: Yellow Communications  03-11-2008

Gijs Warbroek, business consultant onderwijs
Gijs Warbroek was twintig jaar werkzaam als beroepsmilitair bij de Koninklijke Landmacht. De laatste vijf jaar richtte hij zich daar op de informatie analyse en datamodellering voor de zogeheten groene (gevechtsondersteunende) systemen. Na zijn tijd bij Defensie werkte Gijs vijf jaar bij een IT-Architectenbureau en daarna vier jaar bij het Alfa-college in Groningen. Daar hield hij zich onder andere bezig met diverse architecturen en portalisering op basis van de Microsoft technologie MOSS2007. Vanuit die functie is Gijs bij Winvision terecht gekomen, waar hij zich sinds 1 september jl. richt op het onderwijs. “Dankzij mijn werkervaring in het onderwijs, spreek ik de taal en kan ik de behoefte praktisch vertalen naar de technische mogelijkheden.”

Jeffrey Sukel, servicedesk coördinator
Jeffrey Sukel (1984) is per 1 oktober in dienst getreden bij Winvision. Hij behaalde in Utrecht zijn diploma Technische Kantoor Automatisering en studeert momenteel nog HBO Bedrijfskundige Informatica in Rotterdam. Jeffrey werkte voorheen onder andere als servicedesk agent bij Heineken en als incident coördinator bij ING Investment Management. Bij Winvision is hij aan de slag gegaan als servicedesk coördinator en houdt hij zich bezig met het inrichten van processen. “De vacature van Winvision sloot goed aan bij mijn vaardigheden en de sfeer van het bedrijf voelt goed.”

Larisa Dekker, marketing executive
Larisa Dekker (1974) is 15 oktober gestart als nieuwe marketing executive. Zij studeerde aan de Haarlem Business School, European Business Management en behaalde aan de University of Huddersfield in Groot-Brittannië haar Bachelor Marketing. Voorafgaand aan haar indiensttreding bij Winvision werkte Larisa ondermeer bij Postbank N.V en Logicsoft. en als laatste bij SPARCK B.V. als marketing en communicatie adviseur. Met al haar ervaring levert ze een actieve bijdrage aan de uitvoering van het marketingcommunicatieplan van Winvision.

Werken bij Winvision
Winvision is opgericht in 2002 en groeit sinds die tijd nog altijd. Mede daardoor blijft Winvision op zoek naar verschillende nieuwe medewerkers. De bedrijfscultuur van Winvision wordt gekenmerkt door meer dan gemotiveerde en betrokken collega’s. Het bedrijf biedt een inspirerende werkomgeving om samen te werken aan de beste oplossing voor klanten. Persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers is binnen Winvision erg belangrijk en het HR-beleid voorziet in verscheidene mogelijkheden tot zelfontplooiing. Hieronder vallen bijvoorbeeld opleidingen en trainingen. Voor meer informatie over Winvision als werkgever: www.werkenbijwinvision.nl.

Over Winvision
ICT-dienstverlener Winvision richt zich op het adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren van oplossingen gebaseerd op het Microsoft-platform. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen ontsluit Winvision de waarde van het Microsoft-platform voor zijn klanten. Als Microsoft Gold Certified Partner met elf competenties behoort Winvision wereldwijd tot de top. De 11 competenties onderbouwen de kracht die Winvision toekent aan het geïntegreerde Microsoft-platform als fundament voor bedrijfsbrede oplossingen in kennisintensieve organisaties. Winvision is sinds 2002 actief en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 85 medewerkers. Winvision is gevestigd in Nieuwegein. Voor meer informatie: www.winvision.nl.

Vragen voor de pers en beeldmateriaal:
Yellow Communications, Karin van Geelen, 023 – 555 34 24 of [email protected]