Winvision wint Microsoft Health Partner Award 'System Integrator'

Winvision wint Microsoft Health Partner Award 'System Integrator' van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  09-07-2009

Nieuwegein, 9 juli 2009 – Winvision, ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie, heeft de Microsoft Health Partner Award 2009 gewonnen in de categorie System Integrator. Microsoft beloont met deze jaarlijkse prijzen Nederlandse partners die het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg ontwikkelden.

Winvision ontving de award in de categorie System Integrator omdat de Microsoft-partner strategisch actief is op het gebied gezondheidszorg. De ICT-dienstverlener brengt volgens het juryrapport het Microsoft-platform en nieuwe technologie met grote overtuigingskracht onder de aandacht bij ziekenhuizen en zorginstellingen.

Marcel Lucker, commercieel directeur bij Winvision, is erg blij met deze award als erkenning van Winvisions expertise van Microsoft-oplossingen in combinatie met de kennis van en ervaring in de gezondheidszorg. “Door onze branchespecifieke kennis zijn wij in staat onze klanten optimaal voor te bereiden op toekomstige ontwikkelingen in de zorg. En mede dankzij de samenwerking met het Microsoft Healthcare team, kunnen wij innovatieve en kostenbesparende oplossingen aan onze opdrachtgevers aanbieden. De award is een extra stimulans voor ons om er nog een extra schepje bovenop te doen om zo samen nog veel meer mooie oplossingen te ontwikkelen voor de zorgmarkt”.

Over Winvision
ICT-dienstverlener Winvision richt zich op het adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren van oplossingen gebaseerd op het Microsoft-platform. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen ontsluit Winvision de waarde van het Microsoft-platform voor zijn klanten. Als Microsoft Gold Certified Partner met elf competenties behoort Winvision wereldwijd tot de top. Deze competenties onderbouwen de kracht die Winvision toekent aan het geïntegreerde Microsoft-platform als fundament voor bedrijfsbrede oplossingen in kennisintensieve organisaties. Winvision is sinds 2002 actief en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 85 medewerkers. Winvision is gevestigd in Nieuwegein. Voor meer informatie: www.winvision.nl.

Vragen voor de pers en beeldmateriaal:
Yellow Communications, Marjolein Jonker, telefoon 023 555 34 24 of e-mail [email protected]