Yellow Communications breidt team uit met tekstschrijver/videoreporter

Door: Yellow Communications  10-01-2008

Yellow Communications breidt team uit met tekstschrijver/videoreporter

Hoofddorp, 8 januari 2008 – Mascha Welling (1978) is eind 2007 in dienst getreden als tekstschrijver, videoreporter en junior communicatiemedewerker bij Yellow Communications. Mascha zal zich vooral richten op het schrijven van pers- en communicatieteksten en produceren van videoreportages. Voor de videoreportages houdt zij zich bezig met zowel concept-ontwikkeling als de videoproductie en -montage.

Mascha heeft in het voorjaar van 2007 haar studie Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Tijdens haar studie heeft ze stage gelopen bij het Leidsch Dagblad en de internetsite NOSHeadlines.nl, waar zij veel te maken had met multimedia internetjournalistiek. Aan het einde van haar studie hield zij zich voornamelijk bezig met televisie- en schrijvende journalistiek. Naast en na haar studie heeft ze als freelance journalist promotiefilmpjes vervaardigd en voor verschillende tijdschriften geschreven.

Over Yellow Communications
Yellow Communications, opgericht in 2005, is specialist op het gebied van pers en communicatie. Door het op innovatieve wijze inzetten van de juiste communicatiemiddelen helpt Yellow Communications organisaties om hun doelgroepen te bereiken en hun doelstellingen te realiseren. Tot de klanten van Yellow Communications behoren ondermeer ForceFive, Games Factory Online, GO Telecom, Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA), Novo Nordisk, Quadia, Qwise, UWV, Veronica Holding, VNU Media en Wortell. Meer informatie is te vinden op www.yellow-communications.com.

Voor meer informatie:
Yellow Communications
Karin van Geelen/Natasja la Lau
T 023 - 555 34 24
M 06 - 250 80 355/06 - 139 583 45
E [email protected]
E [email protected]