Yellow Communications verzorgt communicatie IS Interned Services

Yellow Communications verzorgt communicatie IS Interned Services van Yellow Communications

Door: Yellow Communications  08-07-2009

Hoofddorp, 8 juli 2009 – Yellow Communications, specialist in pers- en marketingcommunicatie, werkt sinds kort voor IS Interned Services uit Purmerend. Het bureau neemt de advisering en uitvoering op het gebied van perscommunicatie voor haar rekening. Waar noodzakelijk zal Yellow Communications ook marketingcommunicatie-ondersteuning bieden.

Menno van der Meulen, marketing manager van IS Interned Services, is erg blij met de nieuwe samenwerking: “Yellow Communications neemt geen blad voor de mond, pakt de zaken grondig aan en is zeer proactief met nieuwe ideeën.” IS Interned Services is een ICT-dienstverlener op het gebied van connectiviteit, netwerken, hosting en online software. De dienstverlener adviseert MKB-bedrijven hierover en neemt ook de realisatie en het beheer voor zijn rekening.

Ook Natasja la Lau, account director en managing partner bij Yellow Communications is positief. “IS Interned Services richt zich steeds meer op ICT-dienstverlening voor de grotere bedrijven (tussen 20 en 250 werkplekken) binnen het MKB. Daarnaast wil het bedrijf zich in de communicatie ook gaan richten op de businessmanager, omdat ICT steeds meer van strategisch belang wordt en dus niet langer een zaak alleen van de ICT-afdeling is. Deze ontwikkelingen vragen om een andere wijze van communiceren; een andere communicatieboodschap in een andere ‘tone of voice’ en dat is precies waar wij van toegevoegde waarde zijn.”

Eerste kennismaking
De twee bedrijven leerden elkaar kennen toen Yellow Communications op projectbasis de teksten van nieuwe website van IS Interned Services schreef. Daarna koos IS Interned Services, na een korte pitch onder verschillende bureaus, voor een langdurige samenwerking met het bureau uit Hoofddorp. Volgens Menno van der Meulen was de keuze voor Yellow Communications snel gemaakt: “De energieke en directe manier van communiceren sprak ons direct aan.”

Over Yellow Communications
Yellow Communications uit Hoofddorp, opgericht in 2005, is gespecialiseerd in pers- en marketingcommunicatie. Wij helpen organisaties om hun doelgroepen te bereiken en hun doelstellingen te realiseren door het op innovatieve wijze inzetten van de juiste communicatiemiddelen. Yellow Communications werkt voor opdrachtgevers in verschillende branches zoals ICT, Healthcare, Overheid en Media & Entertainment. Yellow Communications combineert praktisch advies en een innovatieve aanpak met flexibiliteit, betrokkenheid en loyaliteit. Meer informatie is te vinden op www.yellow-communications.com.