Rosario Wooncluster

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nachtegaal 12 , 1616 HB Hoogkarspel, Noord-Holland
Drechterland, West-Friesland

E-mail

Over Rosario Wooncluster

Rosario ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking bij het wonen en bij vrije tijdsbesteding in Hoogkarspel en omstreken. Onze clienten wonen op 3 locaties (Meerkoet, Nachtegaal en Waterhoen) in Hoogkarspel en ook verspreid door de wijken in omliggende dorpen. Onze hedendaagse ondersteuning is gericht op het bieden van individueel maatwerk aan onze clienten. Op afspraak krijgen zij ondersteuning in hun eigen huis/appartement.
In de locatie Meerkoet bevindt zich 'de Inloop'. Clienten kunnen daar op woensdag- en vrijdagmiddag terecht om koffie te drinken en gezamenlijk te eten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rosario Wooncluster in Nachtegaal 12, Hoogkarspel Noord-Holland 1616 HB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hoogkarspel Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogkarspel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogkarspel Noord-Holland, 1616 HB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816585]