Acupunctuurpraktijk-Hoorn Ineke Feldmann

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Duke Ellingtonhof 60 , 1628 TC Hoorn nh, Noord-Holland

E-mail

Over Acupunctuurpraktijk-Hoorn Ineke Feldmann

Tijdens de eerste behandeling zal er een vraaggesprek plaatsvinden, ook wel anamnese genoemd. Aan de hand van deze anamnese stel ik een diagnose, op basis waarvan ik een behandelplan voor u ga samenstellen. Ik zal u vooraf precies uitleggen hoe we uw klacht het beste kunnen gaan behandelen. Tijdens de behandeling leg ik u tevens stap voor stap uit wat ik doe en waarom ik het doe. De behandelingen zullen dus altijd stap voor stap verlopen en ik zal niets vluchtig of onverwachts doen. Zo bent u precies op de hoogte van wat er gebeurt en waarom u bepaalde dingen voelt.
Tevens is het niet nodig dat u zich ontdoet van al uw kledij. Alleen de plaatsen op het lichaam die behandeld worden, hoeven ontbloot te worden.

Openingstijden

Ma, Do, Za - Zo
Gesloten
Di, Vr
-
Wo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Acupuncture

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Acupunctuurpraktijk-Hoorn Ineke Feldmann in Duke Ellingtonhof 60, Hoorn nh Noord-Holland 1628 TC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Behandeling diensten in Hoorn nh Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoorn nh Behandeling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoorn nh Noord-Holland, 1628 TC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819587]