Beerepoot Automatisering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dr. C.J.K. van Aalstweg 5 , 1625 NV Hoorn nh, Noord-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Beerepoot Automatisering

Regionaal
Beerepoot is de partner voor zakelijk netwerkbeheer in Noord-Holland. Met name bij het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de regio’s West-Friesland en Alkmaar zijn wij sterk vertegenwoordigd. U kunt bij ons terecht voor het gehele automatiseringstraject: van inventarisatie (netwerkscan) en advies tot implementatie (hard- en software), uitlevering en netwerkbeheer. Kwaliteit, continuïteit en service staan hierbij centraal.

Voor Beerepoot Automatisering is IT meer dan alleen een technische oplossing. Wij willen daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de verbetering van uw bedrijfsvoering, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijf en uw klanten. Uitbesteding van uw systeembeheer zorgt voor een bedrijfsnetwerk dat altijd functioneert en continu wordt bewaakt.

Vakbekwaam
Beerepoot Automatisering is groot genoeg om voldoende kwalitatieve kennis en kunde in huis te hebben, maar klein genoeg om u de noodzakelijke persoonlijke aandacht te kunnen geven en met u mee te denken. We hebben een daadkrachtig team met verschillende specialisten die diverse oplossingen voor handen hebben. Internationale leveranciers, waaronder Microsoft en HP, bevestigen onze vakbekwaamheid door het toekennen van certificeringen.

Betrouwbaar
Beerepoot Automatisering gaat voor een lange termijn samenwerking en oplossingen. We richten ons niet alleen op de inrichting van uw automatisering en netwerk; we verzorgen ook het beheer en continuïteit ervan. Dat doen we proactief, waardoor fouten in uw systeem in een vroegtijdig stadium kunnen worden opgespoord en verholpen. Uniek is ons eigen servicecontract, waarmee wij het volledige risico voor onderhoud van u overnemen. Zowel voor de hardware als installatie daarvan.

Missie
Beerepoot Automatisering heeft als missie om de meest betrouwbare en kwalitatief beste dienstverlener te zijn op het gebied van automatisering in de regio’s West-Friesland en Noord-Kennemerland.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/bpaznl/
Twitter: https://twitter.com/bpaznl

Categorieën: Computer Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Beerepoot Automatisering in Dr. C.J.K. van Aalstweg 5, Hoorn nh Noord-Holland 1625 NV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hoorn nh Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoorn nh Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoorn nh Noord-Holland, 1625 NV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826349]