Chiropractie Praktijk Hoorn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Huesmolen 162 , 1625 HW Hoorn nh, Noord-Holland

E-mail

Over Chiropractie Praktijk Hoorn

Chiropractie omvat de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen van het bewegingsapparaat, voornamelijk de stoornissen die betrekking hebben op de wervelkolom. Chiropractie is een aanvullende discipline bij de traditionele geneeskunde en moet niet als een alternatief daarvan worden beschouwd. Een chiropractor is een ‘professional’ die in verschillende landen, waaronder vele lidstaten van Europa (onder andere België, Engeland, Zwitserland en de Scandinavische landen), een bij de wet erkend beroep uitoefent. De chiropractor heeft daar de status van zorgverlener in de eerstelijnszorg en heeft een onafhankelijke behandelingsbevoegdheid zoals die van een arts of tandarts.

Kaart

Openingstijden

Ma - Di, Vr, Zo
-
Wo, Za
Gesloten
Do
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/ChiropractieHoorn

Categorieën: Chiropractors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hoorn nh Noord-Holland

Is Chiropractie Praktijk Hoorn in De Huesmolen 162, Hoorn nh Noord-Holland 1625 HW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nekklachten diensten in Hoorn nh Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoorn nh Nekklachten per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoorn nh Noord-Holland, 1625 HW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824443]