Elysee Dental Labs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwe Steen 8 , 1625 HV Hoorn nh, Noord-Holland

E-mail

Over Elysee Dental Labs

Elysee Dental levert tandtechniek aan tandartsen en aan tandtechnische laboratoria. Het is een combinatie van efficiënte centrale productie en individuele, klantgerichte service- en afstemming.

Elysee Dental levert het bewijs dat superieure tandtechniek met een goede service en een zeer ruime keuze mogelijk is voor zeer scherpe tarieven. Zo wordt goede tandheelkundige zorg beter bereikbaar voor meer mensen.

Elysee Dental is een van de grootste leveranciers van Nederland en blijft groeien en haar activiteiten en service uitbreiden. We willen daarbij grensverleggend zijn met innovatie als een van de pijlers.

Naast ons laboratorium in Alphen aan den Rijn hebben wij een aantal zogenaamde servicelaboratoria in Alkmaar, Den Bosch, Harkema en Hoorn. Hier kunt u terecht voor advies, voor spoedreparaties en kleurbepaling.
Naast de servicelaboratoria hebben wij nog twee full-service laboratoria in Maastricht en Rotterdam.
In de servicelaboratoria werken ervaren (prothese-)technici, die een snelle en persoonlijke service leveren.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Elysee Dental Labs in Nieuwe Steen 8, Hoorn nh Noord-Holland 1625 HV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hoorn nh Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoorn nh Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoorn nh Noord-Holland, 1625 HV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823233]