HB & S Konstrukteurs BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwe Steen 43 , 1625 HV Hoorn nh, Noord-Holland

E-mail

Over HB & S Konstrukteurs BV

HB & S Konstrukteurs B.V. is een onafhankelijk adviesbureau. Wij ontwerpen, berekenen en tekenen bouwkundige constructies voor zeer uiteenlopende werken.

Ons bureau kan bogen op een ruime ervaring en is volkomen onafhankelijk van staal- hout- of betonfabrikanten. U kunt er dus op vertrouwen dat wij altijd de juiste materiaalkeuze maken voor een creatief, innovatief en inventief ontwerp. Onze diensten strekken zich uit op velerlei terrein. Wij voelen ons thuis in zowel de utiliteitsbouw als in de woningbouw.

De belangen van de opdrachtgever staan voor ons altijd voorop. Klantgericht werken en een heldere communicatie zijn voor ons net zo vanzelfsprekend als onze insteek op kwaliteit.

Bent u architect, aannemer of ontwikkelaar en heeft u een constructieve uitdaging voor ons in nieuwbouw, uitbreidingen, verbouw of renovatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een inspirerend gesprek.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is HB & S Konstrukteurs BV in Nieuwe Steen 43, Hoorn nh Noord-Holland 1625 HV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hoorn nh Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoorn nh Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoorn nh Noord-Holland, 1625 HV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817958]