Incassobureau Novum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vijzelmolen 102 , 1622 KM Hoorn nh, Noord-Holland

E-mail

Over Incassobureau Novum

Het is een vervelende situatie. Uw debiteur voldoet de vordering niet en is soms ook niet bereid om het gesprek aan te gaan. Een situatie die uitzichtloos lijkt. Aan de andere kant kan de situatie ook vervelend zijn voor de debiteur. Achter elke vordering zit een verhaal. Soms heeft de debiteur niet voldoende financiële middelen om de vordering te voldoen, maar er kan ook sprake zijn van een geschil. Er zitten altijd twee kanten aan een verhaal, daarom kijken wij verder. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe kunnen wij een eventueel geschil oplossen?

Om dit te bereiken laten wij iedereen in zijn waarde, maar wij maken ook duidelijke afspraken. Wij als derde partij kunnen nieuwe inzichten verwerven, zodat de vordering wordt voldaan en wellicht dat er weer een vruchtbare relatie ontstaat tussen onze opdrachtgever en de debiteur.

Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor de laatste aanmaning, incasso's, schuldbewaking, juridisch advies en een gerechtelijke procedure. Wij wegen elke stap nauwkeurig af, zodat wij zo snel mogelijk resultaat boeken. Een goede strategie voor elke vordering is daarom van belang.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Debt Collector

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hoorn nh Noord-Holland

Is Incassobureau Novum in Vijzelmolen 102, Hoorn nh Noord-Holland 1622 KM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hoorn nh Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoorn nh Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoorn nh Noord-Holland, 1622 KM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823567]