Ketenzorg West-Friesland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Maelsonstraat 7 , 1624 NP Hoorn nh, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Ketenzorg West-Friesland

Ketenzorg West-Friesland biedt goede begeleiding aan patiënten uit de regio door samenwerking met huisartsen en zorgpartners. Door deze samenwerking hebben wij 3 hoogwaardige programma's op het gebied van: type 2 diabetes, COPD en CVRM.

Op het gebied van type 2 diabetes helpt het Diabetes Zorgsysteem West-Friesland u zo goed mogelijk om te gaan met de gevolgen van type 2 diabetes. Op professionele wijze maar altijd met een persoonlijke benadering. Het Diabetes Zorgsysteem West-Friesland is een expertisecentrum en werkt nauw samen met de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mede door ons programma is het sterfterisico inmiddels al met de helft verminderd en is de kwaliteit van leven voor diabetespatiënten behoorlijk verbeterd.

Wij bieden begeleiding aan mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten (CVRM). Dit komt tot stand door samenwerking van zorgverleners die elkaar aanvullen qua ervaring en expertise.

Voor COPD-patienten werken huisartsen nauw samen met betrokken zorgverleners om u de meest optimale zorg te kunnen bieden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ketenzorg West-Friesland in Maelsonstraat 7, Hoorn nh Noord-Holland 1624 NP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Ondersteuning diensten in Hoorn nh Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoorn nh Ondersteuning per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoorn nh Noord-Holland, 1624 NP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817894]