Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lepelaar 2 , 1628 CZ Hoorn nh, Noord-Holland

E-mail

Over Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Overal zit een verhaal achter. Soms schrijnend, soms gewoon domme pech. Bij Snijder weten we dat iedereen in zo’n vervelende situatie verzeild kan raken. En daar het liefst zo snel mogelijk weer uit wil komen.

We begrijpen ook dat onze opdrachtgevers wel eens met de handen in het haar zitten. En dat er altijd twee kanten aan een verhaal zijn. Daarom luisteren we zorgvuldig. Bekijken we de dingen net even anders. Laten we iedereen in zijn waarde, maar maken we ook duidelijke afspraken. Zo vinden we vrijwel altijd een oplossing die voor beide partijen werkt.

Snijder is een incassobureau met oog voor uw verhaal. Persoonlijke aandacht, dat vinden we heel belangrijk. Onze incassospecialisten en deurwaarders hebben veel kennis en ervaring met incasso voor woningcorporaties en vastgoed, Health & Fit, ICT, onderwijs, ziekenhuizen en het MKB. Maar ook in de advocatuur en de overheid zijn wij meer dan thuis. Of het nu gaat om incasso’s, schuldbewaking, dagvaardingen of juridische vraagstukken. Bij Snijder verstaan we ons vak als geen ander. Wij helpen, adviseren en komen in actie. Welkom bij Snijder.

Van Pré incasso tot en met Schuldbewaking: bij Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders vindt u alles onder één dak.

En dat is prettig, want zo heeft u één contactpersoon, maken wij vaste afspraken en kunnen wij het gehele incassotraject met u afleggen. Samen overleggen we wat de meest succesvolle strategie zal zijn. Zodat u snel geholpen bent én wij uw klanten op de meest effectieve wijze kunnen benaderen.

De incassotrajecten van Snijder Incasso worden doorgaans uitgevoerd in deze volgorde:
- Pré incasso (onderdeel van Incasso Service Abonnement)
- Incasso
- Het informatietraject
- Gerechtelijke incasso
- Schuldbewaking en Herincasso

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Debt Collector

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders in Lepelaar 2, Hoorn nh Noord-Holland 1628 CZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Hoorn nh Noord-Holland, 1628 CZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826171]