Uitvaartverzorging EHBC

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Achterom 3 5 , 1621 KP Hoorn nh, Noord-Holland

E-mail

Over Uitvaartverzorging EHBC

De Eerste Hoornsche Begrafenis- en Crematieverzorging, opgericht in 1894, beschikt over een eigen uitvaartcentrum in Hoorn aan het Achterom 3-5. Het uitvaartcentrum is gehuisvest in een monumentaal pand, met een geheel eigen uitstraling. Al meer dan 120 jaar staan wij garant voor een zo goed mogelijke begeleiding bij een sterfgeval en alle bijkomende zaken.

Sleutelkamer
E.H.B.C. beschikt niet alleen over een aula voor condoleancebezoeken maar heeft in het pand ook verschillende sleutelkamers tot haar beschikking.

Nabestaanden kunnen deze kamer gebruiken tot aan de dag van de uitvaart en krijgen een sleutel om in deze kamer te komen. Hierdoor kunnen zij 24 uur per dag op bezoek bij hun dierbare komen, hoe vaak en hoe lang ze dat willen. Alle sleutelkamers zijn voorzien van koffie- en theemachine, koelkast met frisdrank, bier en wijn en zijn zodanig ingericht dat ook een lang verblijf aangenaam is. De kamers zijn allemaal verschillend ingericht, zo is er een moderne, een klassieke en een neutrale inrichting. Bekijk de fotogalerij op deze site voor een indruk.

- Regenten kamer: klassiek ingericht.
- de Vicq kamer: modern ingericht.

Advies en uitvaartwinkel
Ook na de uitvaart staan wij voor de nabestaanden klaar.
E.H.B.C. kan helpen met advies over o.a.erfrecht, pensioenen, notariële zaken en gespecialiseerde organisaties op het gebied van verliesverwerking.
Indien gewenst kunnen onze medewerkers de gehele nalatenschap voor je afwikkelen.

Voor de aanschaf van een grafmonument, graflantaarn, kaars, sierurn of een assieraad kun je bij webshop van de uitvaartwinkel terecht.

Uitvaartverzorging E.H.B.C. werkt samen met verzekeringsmaatschappijen door geheel Nederland. We kunnen dan ook overal in Nederland een uitvaart verzorgen.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Uitvaartverzorgingehbc

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Uitvaartverzorging EHBC in Achterom 3 5, Hoorn nh Noord-Holland 1621 KP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hoorn nh Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoorn nh Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoorn nh Noord-Holland, 1621 KP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826820]