B&S verbetert uniek opvouwbaar kinderbed

B&S verbetert uniek opvouwbaar kinderbed van B&S Autoaanpassing

Door: B&S Autoaanpassing   23-03-2011
Trefwoorden: Handicap, Hulpmiddelen, Gehandicapten

B&S verbetert uniek opvouwbaar kinderbed  

Het blijkt dat er veel gezinnen zijn die kampen met problemen als hun gehandicapte zoon of dochter mee op vakantie of uit logeren gaat. De bedden op het vakantieoord of logeeradres zijn in het algemeen ongeschikt om deze kinderen veilig en comfortabel te laten slapen.

Een aantal jaar geleden heeft B&S het eerste exemplaar van het B&S Opvouwbaar kinderbed gefabriceerd. Het bed is eenvoudig op te vouwen d.m.v. het op maat gemaakte dubbel schaarframe, voorzien van blauwe coating en kunststof vloerdoppen. De semi-transparante, blauwe stoffen bespanning is voorzien van één uitritsbare zijwand waardoor het kind eenvoudig uit het bed kan kruipen. Het meegeleverde comfortabele matras is voorzien van een incontinentiehoes en een afneembare velours hoes. Het bed wordt geleverd inclusief nylon opberghoes.
Het bed is verkrijgbaar met de volgende opties:

Verlaagde versie; Is een hoge uitvoering van het bed niet nodig, dan is er een versie van 50 centimeter hoog. Dit kan voor verzorging prettig zijn.
  
Gaat de voorkeur toch uit naar een standaard 1 meter hoge versie, maar wordt het kind in bed getild? Dan is er een bed met een 'deur'.

Transportwielen; Vergemakkelijkt het transport van het bed.  

Raam; De bespanning van het bed kan worden voorzien van een transparant venster.

Trefwoorden: B&S, Gehandicapten, Handicap, Hulpmiddelen, onbeperkt in beweging, Revalidatietechniek,