Gras Vormgeving start als verkoopstyliste in West Friesland

Gras Vormgeving start als verkoopstyliste in West Friesland van Gras Vormgeving - Interieurvormgeving - Verkoopstyling - Interieuradvies

Door: Gras Vormgeving - Interieurvormgeving - Verkoopstyling - Interieuradvies  11-03-2008
Trefwoorden: Interieuradvies, Verkoopstyling, Interieurstyling

Als eerste House of Kiki gecertificeerd verkoopstyliste in de provincie Noord Holland biedt Gras Vormgeving onder de naam Gras Verkoopstyling haar diensten aan.
Wie zijn huis wil verkopen heeft de laatste jaren in de regio West Friesland steeds meer concurrentie gekregen door woningbouw in grote wijken als Bangert en Oosterpolder en Kadijken maar ook veel kleinere projecten worden aangeboden.
Het aanbod van koopwoningen is tot recordhoogte gestegen; in een straal van 15 kilometer rond Hoorn worden momenteel, alleen al op www.funda.nl , 2390 woningen aangeboden. Om de woning onderaandacht te brengen van de potentiele kopers moet dus meer uit de kast gehaald worden dan de geijkte bos bloemen op tafel. Verkoop van het huis is onderscheiden en verleiden!
Gras Vormgeving is als eerste bureau in de provincie Noord Holland gecertificeerd verkoopstyliste en aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten. Na een intensieve training kreeg eigenaresse Nicolet Groen haar certificaat afgelopen zaterdag uitgereikt door Kirsten Slager en Kim Trommar van House of Kiki. Onder de naam Gras Verkoopstyling zal Nicolet Groen haar diensten aanbieden via makelaars en rechtstreeks aan particulieren.
Gras Verkoopstyling kijkt objectief naar de woning en gaat direct aan de slag. Nicolet Groen: “Waar andere verkoopstylingbureau's het huis analyseren en een rapport schrijven met zaken die de klant vervolgens zelf moet uitvoeren, gaat ik direct ( eventueel samen met de klant) aan het werk. Met deze aanpak ziet de verkoper meteen resultaat! In gemiddeld 4 uur ondergaat het huis al een Basisstyling. De woning wordt ingericht zodat het een zo breed mogelijk publiek aanspreekt. Ook de indeling van de huis wordt geoptimaliseerd.”
Bij de styling gaat Nicolet uit van het aanwezige meubilair aangevuld met accesoires om de juiste sfeer te creeeren. Nicolet: “Verkoopstyling is, in tegenstelling tot wat mensen vaak denken, geen dure aangelegenheid. Bij een woning ga ik uit van een investering van een half tot 1 procent van de vraagprijs. Uit onderzoek blijkt dat het uitgeven van 500 euro aan restyling meer effect heeft dan het verlagen van de verkoopprijs met 5000 euro! Door middel van toepassen, toevoegen of juist wegnemen van kleur, accessoires en meubels halen we de karakteristieke en positieve eigenschappen van een woning naar boven en benadrukt deze. Want... U krijgt maar één kans voor de eerste indruk!”

Trefwoorden: Interieuradvies, Interieurstyling, Interieurstylist, Interieurstyliste, Verkoopklaar, Verkoopstyling, Verkoopstylist

Contact Gras Vormgeving - Interieurvormgeving - Verkoopstyling - Interieuradvies

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share