Mobile Bridges ontvangt Runner-Up Award 2006

Door: Mobile Bridges International  23-02-2007

Hoorn NH, 20 februari 2007

In het eindrapport van de jury werden de vier eigenschappen betrokken die volledig van toepassing zijn op Mobile Bridges. Alle leden van de jury waren het unaniem erover eens dat Mobile Bridges in ruime mate beschikt over lef, veerkracht, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. De jury beschouwt deze als essentiële kwaliteiten voor iedere beginnende onderneming om ook op de langere duur succesvol te kunnen zijn.

Mobile Bridges is een snelgroeiende onderneming in mobiele telefoon en SMS technologie. Specialisaties: SMS chat, interactieve TV, distributie van content, SMS gateway en afrekenen middels SMS. Mobile Bridges is een zelfstandige onderneming, opgericht in 2002 en heeft kantoren in Nederland (Hoorn NH) en Peru (Lima). Er zijn thans 33 specialisten in vaste dienst.

Het begon allemaal op zolder. Hier legde Alexander Reus, samen met Maarten Hoogland en Sjaak Kallemein het fundament voor Mobile Bridges. Zij veranderden deze zolderkamer in een paar jaar tijd in een glanzende, gezonde onderneming met een riant toekomstperspectief.

“Wij hebben vanaf de start tot op heden een spectaculaire groei doorgemaakt. Toch zijn we erin geslaagd om onze activiteiten stap-voor-stap en controleerbaar uit te breiden. Maar er staat ons nog veel meer te wachten. In feite voegen wij voortdurend nieuwe dimensies toe aan het gebruik van de mobiele telefoon en wij zijn daar zeer succesvol in. Daarom beschouwen wij deze Runner-Up Award inderdaad als een aanmoediging en als een bevestiging van de manier waarop wij zakendoen. Wij zijn zeer vereerd” zegt Alexander Reus, CEO of Mobile Bridges als verklaring voor het succes van zijn onderneming.


Over Mobile Bridges:

Mobile Bridges is een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in mobiele toepassingen. Specialisaties: mobile chat, media-interactie, distributie van content, gateway en billing. Mobile Bridges is een zelfstandige onderneming, opgericht in 2002 en heeft kantoren in Nederland (Hoorn NH) en Peru (Lima). Er zijn thans 33 medewerkers in vaste dienst.


Voor verdere informatie:

Bezoek: www.mobilebridges.com

Europa, Noord-Amerika en Azië Pacific
Alexander Reus 
Telefoon: +31 (0)88.2200200

Latijns Amerika
Aquiles Chulluncuy Rios
Telefoon: +51 (1)243.2376


Contact Mobile Bridges International

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share