Win toegangskaarten concerten Jan Smit via SMS

Door: Mobile Bridges International  19-06-2007

 

Hoorn NH, 19 juni 2007

Er zijn nog steeds 20 kaarten beschikbaar voor het Hoorn 650 jaar-concert van Jan Smit: 10 voor het concert van zaterdag en 10 voor de zondag. Alle toegangskaarten voor de twee zeer populaire concerten gingen snel over te toonbank; het eerste concert was al binnen 4 dagen uitverkocht.

Tussen zaterdag 9 juni en zaterdag 23 juni juni kan iedereen bij Radio Hoorn een poging wagen om per SMS een setje van 2 kaarten te bemachtigen. Hiervoor dient de luisteraar het woord JAN te sturen naar 5566 (€ 0.55 per ontvangen bericht). Deze actie is een absolute primeur en het resultaat van samenwerking tussen Abovo Media, Mobile Bridges en Radio Hoorn.

De techniek achter het verloten van de kaarten is een nieuwe applicatie van Mobile Bridges, genaamd mDJ. Hiermee kan de luisteraar een SMSje sturen naar de DJ van het radiostation om een plaatje aan te vragen, wat leuks door te geven, of bijvoorbeeld kaarten te winnen. De DJ ziet real-time het SMSje binnenkomen en kan de persoon live terugbellen in de uitzending. Ook kan met de applicatie een standaard reply naar de luisteraar worden teruggestuurd.


Over Mobile Bridges:

Mobile Bridges is een snelgroeiende onderneming in mobiele-telefoontechnologie. Specialisaties: mobile chat, media-interactie, distributie van content, gateway en afrekensystemen. Mobile Bridges is een zelfstandige onderneming, opgericht in 2002 en heeft kantoren in Nederland en Peru. Er zijn thans 40 medewerkers in vaste dienst.

Voor meer informatie over Mobile Bridges: www.mobilebridges.com

Voor meer informatie over de concerten: www.jansmitinhoorn.nl

Europa, Noord-Amerika, Midden-Oosten en Azië-Pacific
Jeroen Stumpel
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0)88.2200200
www.mobilebridges.com

Latijns-Amerika
Aquiles Chulluncuy Rios
E-mail: [email protected]
Telefoon: +51 (1)243.2376


Contact Mobile Bridges International

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share