Kick-off MooiHuys Makelaardij groot succes

Kick-off MooiHuys Makelaardij groot succes van Mooihuys Makelaardij

Door: Mooihuys Makelaardij  06-01-2007

Op 01 december hielden de makelaars van MooiHuys, Mertijn Voortman (30) en Huub Hoogeveen (41), een receptie: de kick-off. Zij kunnen terugkijken op een zeer gezellige receptie met een grote opkomst van allen die het makelaarskantoor in de aanloop van de start van het kantoor hebben gesteund. Bovendien werd de benaming kick-off wel heel erg toepasselijk door de bijdrage van Louis van Gaal.

Louis van Gaal
MooiHuys Makelaardij is oprecht trots op het feit dat Louis van Gaal heeft bijgedragen aan de kick-off. Nu was de heer Van Gaal natuurlijk ook uitgenodigd daar hij een van de opdrachtgevers van MooiHuys Makelaardij is. Zijn woning is recentelijk door de makelaars van MooiHuys verkocht, hetgeen volgens de heer Van Gaal naar grote tevredenheid is verlopen:”Als trainer-coach heb ik een aardig drukke baan. Het is voor mij dan ook belangrijk dat ik voor belangrijke beslissingen, zoals de verkoop van mijn woning, een actieve adviseur heb die mij onderbouwd advies geeft en mij zorgen uit handen neemt. Alles werd door deze jongens uit de kast getrokken en naar ik heb begrepen van de aanwezigen bij de receptie van dit makelaarskantoor, ben ik niet de enige die dat zo heeft ervaren.”


Spieren voor Spieren
Louis van Gaal is niet alleen bekend vanwege zijn functie als trainer-coach van voetbalclub AZ maar ook vanwege het geven van lezingen. Daarom heeft MooiHuys Makelaardij hem verzocht het kantoor officieel te openen. Dit deed de heer Van Gaal middels een woordje tot de aanwezigen. Hij sprak zich uit over de beide makelaars persoonlijk en ook over successen en teleurstellingen voor ondernemers in het algemeen. “Wilskracht is zeer belangrijk voor een ondernemer. Op momenten dat het even wat minder gaat tonen wat je waard bent. Het gaat erom dat je energie geeft aan je opdrachtgevers en die niet neemt.” Louis van Gaal en zijn partner Truus Opmeer geven ook energie aan de stichting Spieren voor Spieren: beiden zijn ambassadeur van diezelfde stichting. Een stichting die zich vooral inzet om gelden te verzamelen voor onderzoek om spierziekten de wereld uit te helpen. MooiHuys Makelaardij heeft met zijn slogan “mensen met aandacht voor mensen” een bepaalde visie willen benadrukken. “Aandacht voor mensen is heel belangrijk om tot goede resultaten te komen. Succes staat of valt met communicatie en vooruitzien. Dat laatste is zeer essentieel en kan alleen als je je goed verdiept in de wensen van je opdrachtgevers”, aldus makelaar Mertijn Voortman. Om Louis van Gaal te bedanken voor zijn aanwezigheid en “aandacht voor mensen” in daden om te zetten heeft MooiHuys Makelaardij een donatie gedaan aan de stichting Spieren voor Spieren.


Specialisten
De makelaars van MooiHuys hebben grote ambities en hebben tot doel belangrijke spelers te worden in de Westfriese onroerend goed markt. Op het gebied van woningen en bedrijfsobjecten. Nationaal en zelfs internationaal is MooiHuys al een belangrijke speler getuige het interessante aanbod aan bestaande en nieuwe recreatie- en beleggingsobjecten. Huub Hoogeveen:”Het is uniek te noemen dat een makelaarskantoor zich specialiseert in alles wat met onroerend goed op het gebied van wonen, werken én vrije tijd te maken heeft. Daarnaast zijn we zeer gedreven in het leveren van goede kwaliteit. Dat is te zien aan al onze uitingen als onze professionele website, de brochures en advertenties, maar ook aan onze taxatierapporten. De waarden in onze taxatierapporten worden altijd volledig onderbouwd hetgeen zeer zelden door andere makelaars wordt gedaan. Zo is inzichtelijk hoe de taxateur eigenlijk aan een waarde is gekomen. Kortom: Alle ogenschijnlijke gewone makelaarsdiensten worden door ons gedaan maar dan wel buitengewoon goed.”


Kennismaken?
Wilt u kennismaken met dit makelaarskantoor? Bel dan met Mertijn en Huub: 0229 299935 (7 dagen per week van 09:00 tot 21:00)