1 ste Huizer Begrafenisonderneming de Groot / De Groot Uitvaart

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Havenstraat 23 25 , 1271 AB Huizen, Noord-Holland

E-mail

Over 1 ste Huizer Begrafenisonderneming de Groot / De Groot Uitvaart

Uw uitvaart ? en waarom: De Groot Uitvaart in Huizen is EEN VERTROUWD ADRES MET EEN EIGENTIJDSE benadering voor het begeleiden van uw uitvaart. Al drie generaties lang is de familie De Groot, actief in de uitvaartbranche. Wij geven advies en begeleiden begrafenissen en crematieplechtigheden. Wij zijn gevestigd in karakteristieke panden aan de Havenstraat 23-25 in Huizen. Deze panden hebben de karakteristieke uitstraling aan de buitenzijde maar het Uitvaartcentrum aan de binnenzijde is ingericht naar de wensen van deze tijd. De panden zijn aan elkaar verbonden door een glazen doorgang, wat tevens de hoofdingang is. De gebruikte kleuren en de inrichting van het centrum zorgen voor een warme en intieme sfeer. Er is ruimte voor condoleancebezoeken en afscheidsdiensten. En de ruimtes zijn berekend op cateringmogelijkheden. Daarnaast is het gehele centrum rolstoelvriendelijk en er is een ringleiding aanwezig. In het Uitvaartcentrum bevinden zich tevens twee speciale familiekamers. In deze kamers, die een huiselijke sfeer ademen, kan uw dierbare enkele dagen opgebaard liggen. De nabestaanden krijgen een sleutel van de kamer, zodat ze op ieder gewenst moment van de dag afscheid kunnen nemen.
De kamers zijn zo ingericht dat ook de nabestaanden er voor langere tijd kunnen verblijven.
Wij werken voor of samen met bekende verzekeringsmaatschappijen.
Zoals o.a. NUVEMA, ASR-AMEV-Ardanta, Yarden, Monuta, Dela, Aegon, en de maatschappijen waar u een geldbedrag verzekerd heeft en zodoende daarmee uw eigen wensen kunt invullen.
Het aanvragen van de uitkeringen van deze polissen kunnen wij voor u regelen. Ook kunnen wij in overleg met u de uitkering van een natura-verzekering gebruiken voor het invullen van een passende uitvaartplechtigheid.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is 1 ste Huizer Begrafenisonderneming de Groot / De Groot Uitvaart in Havenstraat 23 25, Huizen Noord-Holland 1271 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Huizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huizen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huizen Noord-Holland, 1271 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822087]