ABC Bureau voor Administratie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Huizermaatweg 13 , 1273 NA Huizen, Noord-Holland

E-mail

Over ABC Bureau voor Administratie

Bureau voor Administraties, Belastingzaken en Computerservice is een op 1 februari 1984 opgericht kantoor en legt zich toe op het behartigen van alle administratieve zaken van ondernemers en vennootschappen.

Onze klantenkring bestaat uit een grote verscheidenheid aan grotendeels MKB-ondernemers met ieder zijn of haar specifieke eigenschappen en wensen. Ook met de ondersteuning van starters hebben wij ruime ervaring.

Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke benadering van onze cliënten en relaties en streven het full-service concept na binnen onze dienstverlening. Dit betekent dat wij in principe de volledige administratie kunnen verzorgen. Wij zullen in goed overleg met de klant bespreken welke mate van begeleiding noodzakelijk is.

Het kleine team van ons kantoor is al lange tijd bij elkaar en daardoor goed op elkaar ingespeeld. Door constante (bij-)scholing spelen wij in op de vele ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Bureau ABC is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB),om door bundeling en uitwisseling van praktijkervaring en kennis, de ontwikkelingen optimaal te benutten.

NOAB-kantoren zijn zelf ondernemer en spreken daardoor dezelfde taal als de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. De scholingseisen binnen NOAB waarborgen de vakkundigheid van de aangesloten kantoren. Indien nodig kan men terugvallen op de gespecialiseerde vakkennis van de NOAB Adviesgroep. In deze groep werken accountants, fiscalisten, advocaten en notarissen.

Onze diensten:

- Hulp ten behoeve van ”starters”
- Inrichten en verwerken van administraties
- Controleren van door uzelf gevoerde administraties
- Inrichten en verzorgen van loonadministraties
- Verzorgen van aangiften en omzet-, loon-, inkomsten en vennootschapsbelasting
- Het samenstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken
- Opstellen van prognoses en diverse overzichten

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ABC Bureau voor Administratie in Huizermaatweg 13, Huizen Noord-Holland 1273 NA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Huizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huizen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huizen Noord-Holland, 1273 NA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3692781]