Dick Heijnen Schilderwerken VOF

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schaepmanlaan 2 , 1272 GJ Huizen, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dick Heijnen Schilderwerken VOF

De grondlegger van ons bedrijf Hendrik Heijnen is na zijn vak als mandenmaker voor de visserij in 1928 begonnen als schilder.
Na de moeizame oorlogsjaren hebben Barend, Wim en Jan Heijnen gebouwd aan het fundament van ons huidig succesvolle bedrijf.
Sinds 1989 wordt de familie traditie voortgezet door de derde generatie, Dick Heijnen. Zodat in de toekomst vakmanschap en persoonlijke service hoog in het vaandel blijven. Om zeker te zijn van schilderwerk dat loont.

Dick Heijnen Schilderwerken vof is een gerenommeerd schildersbedrijf uit Huizen. Wij werken zowel voor de particulier als ook voor de zakelijke klant; aannemers, woningcoöperaties, gemeenten, scholen, instellingen enz.
De kern van ons werkgebied is de regio ’t Gooi en omstreken en Amersfoort.
Maar ook buiten deze regio's staan wij graag voor u klaar.

Vanzelfsprekend verzorgen wij op en top binnen- en buitenschilderwerk. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in uw totale wandafwerking zoals glasweefselbehang, spachtelputz en sauswerk.

Wand- en plafondafwerking:
Voor de afwerking van wanden en plafonds biedt schildersbedrijf Dick Heijnen Schilderwerken u diverse oplossingen. Naast het sauzen en schilderen van uw leef- en of werkruimten kunnen wij uw wanden en plafond ook voorzien van spachtelputz en glasweefsel(behang).

Behangen:
Stotend behang, storten, patroon. Allemaal termen die het behangen niet makkelijker maken. Ziet u ook zo tegen behangen op? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, het zal u erg meevallen! Wij behangen zowel standaardbehang maar ook glasweefselbehang, sterk en overschilder baar.

Maak met ons een afspraak om de vele mogelijkheden van wand- en plafondafwerking te bespreken.

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dick Heijnen Schilderwerken VOF in Schaepmanlaan 2, Huizen Noord-Holland 1272 GJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Huizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huizen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huizen Noord-Holland, 1272 GJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5223520]