Gert Kos Hoveniersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vissersstraat 104 , 1271 VH Huizen, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Gert Kos Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf Gert Kos is al enige jaren actief als hovenier in de regio het Gooi en omstreken.

Wij realiseren en ontwerpen nieuwe tuinen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Uiteraard kunt u bij ons ook uw tuin in de onderhoud doen. Dan verzorgen wij uw tuin het gehele jaar door.

Wij zorgen op een persoonlijke manier voor een zeer degelijke aanpak. Veel of weinig onderhoud, een compleet ontwerp, het onderhoud van hoge bomen of alleen het snoeien van een lastige heg: bij ons kunt u het kwijt!

Hoveniersbedrijf Gert Kos is opgericht in 2001 en sindsdien werkzaam voor zowel zakelijke als voor particuliere klanten.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van complete tuinen. Wij maken samen met u een ontwerp en geven u advies over de beplanting, de (sier)bestrating, de aanleg van een vijver, gazon of terras.

Ook onderhouden wij uw tuin het gehele jaar door. Uw planten en bomen dienen namelijk per seizoen verzorgd te worden zodat u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bomen en werken daarbij voor particulieren, voor gemeenten en bedrijven.

Of het nu gaat om het snoeien van een monumentale beuk of het bemesten van een appelboom, uw boom krijgt altijd onze beste zorg en aandacht.

Tuinaanleg.
Als hoveniersbedrijf Gert Kos uw tuin aanlegt wordt aan de kleinste details aandacht besteed. Wij vinden het namelijk belangrijk dat uw tuin een tuin van uzelf wordt. Een plek waar u zich als persoon of gezin volkomen in thuis voelt. Bij het aanleggen van een tuin houden wij daarom rekening met al uw wensen. Daarbij geven wij u advies over de aanleg en houden daarbij rekening met de ligging van uw huis, de aangrenzende tuinen en het beschikbare budget.

De beste tijd voor de aanleg van uw tuin.
Een tuin aanleggen kan tegenwoordig het hele jaar door. De meeste vaste planten zijn namelijk het hele jaar leverbaar en ook te planten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Huizen Noord-Holland

Is Gert Kos Hoveniersbedrijf in Vissersstraat 104, Huizen Noord-Holland 1271 VH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Huizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huizen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huizen Noord-Holland, 1271 VH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825351]