Kinderdagverblijf De Kangoeroe

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Floraplantsoen 1 , 1273 TT Huizen, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kinderdagverblijf De Kangoeroe

Als ouder is het belangrijk te weten dat uw kind veilig en gezellig kan spelen als u aan het werk bent of bezig bent met andere activiteiten. De Kangoeroe, die het hele jaar geopend is, verzorgt al 20 jaar kinderopvang die voldoet aan alle kwaliteitseisen.

De kinderen moeten vooral veel plezier hebben en ongedwongen kunnen spelen en genieten.

De doelstelling van kinderdagverblijf De Kangoeroe is kinderopvang te bieden zodanig dat de opvang bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van kinderen in een speciaal aan kinderen aangepaste omgeving.

Door het bieden van veiligheid en geborgenheid en de daaruit voortvloeiende vertrouwensrelatie, willen wij kinderen begeleiden en ondersteunen bij hun ontwikkeling tot zelfstandige mensen met behoud van hun eigen identiteit.

Vanuit deze basis is kinderdagverblijf De Kangoeroe gestart op 1 oktober 1994, en vanuit deze basis werkt De Kangoeroe, inmiddels op twee locaties, nog steeds.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Kinderdagverblijf-de-Kangoeroe-266749720136075/

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Huizen Noord-Holland

Is Kinderdagverblijf De Kangoeroe in Floraplantsoen 1, Huizen Noord-Holland 1273 TT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Huizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huizen Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huizen Noord-Holland, 1273 TT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3774772]