Lentink Accountants/Belastingadviseurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Huizermaatweg 460 , 1276 LM Huizen, Noord-Holland

E-mail

Over Lentink Accountants/Belastingadviseurs

De Lentink organisatie beoogt de adviseur te zijn die, op basis van een hoge mate van deskundigheid, zijn cliënt ter zijde staat met een focus op gisteren en vandaag, maar ook op morgen!

Wij staan onze cliënten bij met de uitvoering van de administratie, de jaarrekening en de belastingaangifte. Ook kunnen klanten bij ons terecht voor startersbegeleiding, ondernemingsplannen, financieringsvraagstukken, belastingvraagstukken, strategische advies, overnamebegeleiding, estate-planning en advies en begeleiding bij de interne organisatie.

Onze cliënten trekken in toenemende mate de wereld in om producten en diensten te verkopen dan wel in te kopen. Ons lidmaatschap van Kreston International, een onafhankelijk netwerk van zelfstandige accountantskantoren in nagenoeg alle economisch belangrijke landen in de wereld, biedt de mogelijkheid om u bij te (laten) staan indien u in het buitenland behoefte heeft aan deskundige begeleiding.

U vindt onze vestigingen in Huizen en Almere.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/lentink_acc

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lentink Accountants/Belastingadviseurs in Huizermaatweg 460, Huizen Noord-Holland 1276 LM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Huizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huizen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huizen Noord-Holland, 1276 LM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3760452]