Makelaarskantoor Helen Knoop og

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Plein 2000 127 , 1271 KP Huizen, Noord-Holland

E-mail

Over Makelaarskantoor Helen Knoop og

In huizen, ´haven van ‘t gooi´, vindt u helen knoop makelaardij, een makelaarskantoor met vergaande klantgerichtheid en service. Door het lidmaatschap van de Nederlandse vereniging van makelaars en de inschrijving als gecertificeerd taxateur is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

U wilt uw woning verkopen of verhuren, maar dan wel met een professionele onderhandelaar aan uw zijde. Wij bepalen kosteloos en vrijblijvend wat de huidige marktwaarde van uw woning is. Na uw opdracht benaderen wij - namens u - actief de markt, organiseren bezichtigingen, voeren de onderhandelingen en zorgen voor een juridisch verantwoord koopcontract.

U zoekt een specifiek huis met een unieke sfeer in een bepaalde woonomgeving en prijsklasse. Hier komt onze expertise goed van pas: wij kennen de regio en het aanbod aan vrijkomende woningen. Hebt u de woning van uw dromen al gevonden, ook dan staan wij u graag terzijde bij de onderhandelingen om tot een marktconforme koopsom te komen.

Als register-makelaar/taxateur zijn wij bevoegd de waarde van uw woning te taxeren. U heeft een taxatie nodig in verschillende situaties: voor het verkrijgen of oversluiten van een hypotheek, bij aankoop of verbouwing van een woning, ingeval van echtscheiding of overlijden etc.

Als de verhuizing op stapel staat, bieden wij u een helpende hand: wij laten de Klussenbus bij u voorrijden en u krijgt vier uur hand- en spandiensten van ons aangeboden, die u naar eigen behoefte en op het door u gewenste moment kunt invullen. Bijvoorbeeld voor het monteren van de boekenkast, het vervangen van sloten of het ophangen van lampen en schilderijen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Makelaarskantoor Helen Knoop og in Plein 2000 127, Huizen Noord-Holland 1271 KP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nieuwbouw diensten in Huizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huizen Nieuwbouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huizen Noord-Holland, 1271 KP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816103]