Manueel Therapeut H vd Linden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lindenlaan 42 , 1271 BB Huizen, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Manueel Therapeut H vd Linden

De behandelingen die wij verrichten zijn zeer persoonsgebonden en zijn erop gericht dat u, als patiënt, de volle aandacht krijgt en die behandeling krijgt die voor u het beste is.

De behandeling met manuele therapie volgens de methode van de Utrechtse School (van der Bijl) is er op gericht gewrichten weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Omdat gewrichten vrijwel wrijvingsloos bewegen wordt er op een zeer zachte manier behandeld. Van 'kraken' is geen sprake. Het lichaam functioneert als een totaliteit. Om deze reden worden altijd alle gewrichten van de wervelkolom en de armen en benen in de behandeling betrokken. Alle klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van de gewrichten, zoals pijn in de nek, borstwervelkolom, de lage rug (met of zonder uitstraling in armen en benen), hoofdpijn etc. komen voor behandeling in aanmerking

Openingstijden

Ma - Di, Vr
-
Wo, Za - Zo
Gesloten
Do
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Huizen Noord-Holland

Is Manueel Therapeut H vd Linden in Lindenlaan 42, Huizen Noord-Holland 1271 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Huizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huizen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huizen Noord-Holland, 1271 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825401]