Rebel Tuintechniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oranje Weeshuisstraat 13 , 1271 VP Huizen, Noord-Holland

E-mail

Over Rebel Tuintechniek

Rebel Tuintechniek houdt zich al ruim 20 jaar bezig met beregening. Dirk Rebel (1963) begon in 1988 met beregening toen hij nog samen met zijn broer een hoveniersbedrijf runde. Het uitgangspunt was toen dat een beregening niet gezien mocht worden, geruisloos moest werken en voldeed aan hoge kwaliteitseisen. Voor Dirk was het een uitgemaakte zaak: iemand die een beregening aanlegt moet verstand hebben van beplanting en bodemstructuur. Als vakbekwaam hovenier had hij deze kennis en ervaring in huis. Maar naast deze kennis van beplanting en tuinen is technisch inzicht onmisbaar. Zijn rechterhand Wilko Bazen (1970) bezit deze gave in ruime mate.

Inmiddels hebben de twee het bedrijf op de kaart gezet. Niet alleen in Nederland maar ook in België, Luxumburg en Engeland legden zij beregening aan. Altijd in particuliere tuinen.

Het bleef niet bij beregening. Door de vraag van de klant werd ook de fonteinbouw ter hand genomen. Ook tuinverlichting en veel meer volgde. Het werd steeds meer de techniek voor de tuin. In 2011 koos Dirk er dan ook voor om de naar Rebel Beregening te vervangen voor Rebel Tuintechniek. Tevens werd er een webshop toegevoegd aan het bedrijf. Advies en invoelen wat de klant wil staat nog altijd centraal. Een grote of een kleine tuin maakt niet: wat de klant wil staat centraal.

Kenmerkend voor Rebel Tuintechniek is: liefde voor techniek en tuinen.

Dit doet Rebel Tuintechniek:

aanleg en onderhoud beregening
bronboring
onderhoud pompen
fonteinbouw
besturing beregening
tuinverlichting
behandeling tegen groene aanslag
advies als u zelf de beregening wilt aanleggen

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rebel Tuintechniek in Oranje Weeshuisstraat 13, Huizen Noord-Holland 1271 VP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Huizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huizen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huizen Noord-Holland, 1271 VP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819772]