Riemer Westland Schilders BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Havenstraat 48 , 1271 AG Huizen, Noord-Holland

E-mail

Over Riemer Westland Schilders BV

Schilders- en wandafwerkingsbedrijf Riemer B.V. is al generaties lang een begrip. Sinds de oprichting in 1944 is het bedrijf van vader op zoon overgegaan. Ervaring en kennis uit het verleden worden gecombineerd met de toepassing van de modernste technieken. Echter, het traditionele vakmanschap is daarbij steeds blijven bestaan.

Wij werken in opdracht van particulieren, MKB, Verenigingen van Eigenaren en bouwondernemingen.

Uw woning, kantoor of bedrijf heeft goed onderhoud nodig. Wij zorgen ervoor. Grote of kleine projecten, binnen- of buitenwerk.

Wij zorgen voor een duurzame afwerking van houtwerk, wanden, plafonds.

Ongeacht de aard of schaal van het project, wij plannen zorgvuldig. Het gaat uiteraard vaak om onderhoud voor de lange termijn. Bij grotere projecten stellen wij altijd een nauwkeurige meerjarenplanning op voor onderhoud. Maar ook onderhoud van kleinschaligere projecten of particulier schilderwerk controleren we periodiek. Goed onderhoud komt de kwaliteit en de uitstraling van uw woon- of werkplek ten goede.

Schilderwerk voor omvangrijke nieuwbouwprojecten is in goede handen bij Riemer Westland. Wij werken regelmatig voor projectontwikkelaars, bouwondernemingen of woningcorporaties. Zorgvuldige planning en management zijn bij deze opdrachten van het grootste belang.

Ons werk voor Verenigingen van Eigenaren vraagt om een projectmatige aanpak. Wij stellen in nauw overleg met eigenaren en projectontwikkelaars vaak Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP) op. Zo zijn VvE’en altijd verzekerd van goed onderhoud.

Riemer Westland werkt alleen met hoogwaardige verfsoorten, van onder meer onze ‘hofleveranciers’ Sigma en Sikkens.

Natuurlijk is verf ons belangrijkste materiaal. Maar naast verf werken we met materialen voor houtrotreparatie, kit, reiniging, vulmiddelen en wandafwerking. Riemer Westland is D.O.E.-gecertificeerd voor duurzame houtrotreparatie.

Bekijk onze bedrijfspresentatie.

Link: www.youtube.com/watch?v=1T0nTFbYvrE

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Riemer Westland Schilders BV in Havenstraat 48, Huizen Noord-Holland 1271 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Huizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huizen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huizen Noord-Holland, 1271 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3708896]