Siersma Wijnadvies genomineerd voor Wijnwinkel van het Jaar

Siersma Wijnadvies genomineerd voor Wijnwinkel van het Jaar van Siersma Wijnadvies

Door: Siersma Wijnadvies  04-06-2009
Trefwoorden: Huizen, Prosecco, Wijnwinkel

Wat is de beste wijnwinkel van Nederland? Bij welke winkel is de service ouderwets goed? Het assortiment breed en boeiend? De wijnadviezen verrassend en overtuigend? Perswijn zoekt het uit.

In deze nieuwe verkiezing die Perswijn organiseert, speelt u als wijnliefhebber een belangrijke rol: u kunt uw favoriete wijnwinkel nomineren en er op stemmen, via deze website. Een kundige vakjury zal na afloop van de stemming de beste wijnwinkels bezoeken en de winnaar van de titel Wijnwinkel van het Jaar 2010 bepalen.

Word VIP-gast
Na de stemming blijven er drie wijnwinkels over. Deze finalisten mogen elk hun tien beste klanten als VIP-gast meenemen naar het wijnevenement Klassiek Europa op 11 oktober in Noordwijk. Tijdens dit evenement wordt de winnaar bekendgemaakt en gehuldigd. Help mee om uw favoriete wijnhandel op de lijst te krijgen en misschien bent u op 11 oktober als VIP-gast aanwezig!

Stemmen is begonnen!
In de eerste fase van de wedstrijd konden wijnliefhebbers hun favoriete wijnwinkel aanmelden voor de wedstrijd. Nu kan er op de deelnemers aan de wedstrijd worden gestemd.Stemmen kan tot 22 juni 2009. Doe mee, want onder de stemmers worden leuke prijzen verloot. De prijzen kunt u hier bekijken.

Vakjurybeoordeling
De winkels met de meeste stemmen krijgen de onafhankelijke, kundige vakjury op bezoek. Die onderwerpt de winkels in de periode juli-augustus 2009 aan een nauwkeurig onderzoek en vraagt de winkeliers om aanvullend cijfermateriaal. De vakjury bepaalt uiteindelijk welke winkel wordt uitgeroepen tot Wijnwinkel van het Jaar 2010. De bekendmaking en huldiging vinden plaats tijdens Klassiek Europa op 11 oktober in Noordwijk.

De beste wijnwinkel
De winnende wijnwinkel mag zich een jaar lang Wijnwinkel van het Jaar 2010 noemen. De trofee en oorkonde kunnen vol trots in de winkel getoond worden. De winnaar wordt tevens in het zonnetje gezet met een mooie reportage in Perswijn.

Doe uw favoriete wijnwinkel dus een plezier, breng voor 22 juni uw stem uit!

Vakjury
Een onafhankelijke, kundige vakjury bepaalt de uiteindelijke winnaar van de titel Wijnwinkel van het Jaar 2010. De jury bestaat uit de volgende personen:

•Ronald de Groot (juryvoorztter)
Hoofdredacteur Perswijn
•Harold Hamersma
Wijnschrijver en -publicist
•Ellen Dekkers
Wijnschrijfster en cursusleidster van de Vinologenopleiding aan de Wijnacademie
•Erik Hemmes
Retailspecialist en category management consultant
•Rene van Heusden
Wijnpublicist en recensent  

Trefwoorden: Elios, Huizen, Prosecco, Wijnwinkel,